Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλυπτήρια στο ΣΕΦ… με ταμείο!
| 2019-10-11 15:01:00

Αποκαλυπτήρια στο ΣΕΦ… με ταμείο!

Sportdog Team
Αποκαλυπτήρια στο ΣΕΦ… με ταμείο!

Με την Euroleague και πιο συγκεκριμένα με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης θα ασχοληθούμε σήμερα.

Οι Πειραιώτες θέλουν απόψε να κάνουν… επανεκκίνηση και να σβήσουν την τραγική εμφάνιση και ήττα της πρεμιέρας στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν με 82-63. Μετά το ματς της περασμένης Παρασκευής άλλωστε υπήρξαν τρομερές εξελίξεις, καθώς οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Ντέιβιντ Μπλατ και αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Κεστούτις Κεζμούρα, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πάντως. Θα βρίσκεται στο «τιμόνι» για δύο πιθανότατα αγωνιστικές, ωστόσο παράλληλα γίνονται επαφές και με άλλους προπονητές, αλλά και παίκτες!

Το αποψινό ματς είναι ιδιαίτερο για τον Ολυμπιακό, καθώς λόγω της απουσίας του από την Basket League, θα είναι και το πρώτο επίσημο της σεζόν στο ΣΕΦ, το πρώτο δηλαδή μπροστά στο κοινό του. Προφανώς και υπάρχει απογοήτευση στους οπαδούς, ωστόσο η άμεση αποχώρηση του Μπλατ και το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα, δείχνουν συσπείρωση. Θα πάει κόσμος στο γήπεδο και θα δώσει έξτρα ψυχολογία στους Πειραιώτες, που παρά το τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν, έχουν την ποιότητα να… καθαρίσουν ένα παιχνίδι σαν το σημερινό στην έδρα τους.

Η Βαλένθια άλλωστε δεν τρομάζει, επέστρεψε φέτος στην Euroleague και στην πρεμιέρα της έχασε πολύ εύκολα εντός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 71-96. Στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει νικήσει εντός την Ανδόρα με 89-68 και τη Μπέτις με 95-72, ωστόσο έχει χάσει εκτός από την Μπιλμπάο με 83-79. Οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν να τρέξουν και να τραβήξουν το σκορ, ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά και μπορεί να ακολουθήσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι τυχεροί βάσει προγράμματος και έχουν απόψε μία μοναδική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και άνετα. Οι Σπανούλης, Μιλουτίνοφ και Πρίντεζης θα βγουν μπροστά ακόμα και ανέτοιμοι, ενώ οι Πάντερ – Πολ θα βρουν πόντους και ρυθμό από το… πάθος της εξέδρας. Ποντάρουμε στον άσο και με μικρό χάντιακαπ, ενώ αξίζει και το over 150.5 πόντων.

[21.30] Ολυμπιακός – Βαλένθια

Εκτίμηση: 1 με χάντικαπ Ολυμπιακός-3.5 (1.60)

και over 150.5 (1.55)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags