Facebook Pixel Sportdog.gr | Το… μπομπάτο goal-goal της ημέρας που αφορά και την Ελλάδα!
| 2019-10-12 17:35:00

Το… μπομπάτο goal-goal της ημέρας που αφορά και την Ελλάδα!

Sportdog Team
Το… μπομπάτο goal-goal της ημέρας που αφορά και την Ελλάδα!

Παίζουμε μπάλα στα Προκριματικά του Euro.

Μία επιλογή έχουμε ξεχωρίσει και σήμερα για τις «μπόμπες» του Onlinebet24.gr. Είναι ένα πολύ καλό goal-goal από τον 10ο όμιλο των Προκριματικών του Euro, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.

Πρώτη στη βαθμολογία είναι η Ιταλία με το απόλυτο και 18 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές, ακολουθεί η Φιλανδία με 12, η Αρμενία με εννιά, η Βοσνία με επτά, η Ελλάδα με πέντε και το Λιχτενστάιν με έναν. Το ματς που θα μας απασχολήσει είναι αυτό ανάμεσα στη Βοσνία και τη Φιλανδία.

Oι Βόσνιοι βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, δεν θυμίζουμε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών και σήμερα καλούνται να αποδείξουν πως ακόμα αξίζουν να βρίσκονται κοντά στην πρόκριση. Εάν δεν νικήσουν, τότε μάλλον αποχαιρετούν και αυτοί. Εντός έδρας έχουν βέβαια δύο νίκες και μία ισοπαλία, ωστόσο έχουν τρίποντα κόντρα σε Αρμενία και Λιχτενστάιν, ενώ έχουν φέρει 2-2 με την Ελλάδα να και προηγούνταν 2-0 στο ημίχρονο. Προέρχονται από τη βαριά ήττα με 4-2 στην Αρμενία, ενώ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους έχουν χάσει τα τρία. Έχουν σκοράρει από δύο γκολ και πάνω σε όλα τα ματς εντός έδρας, ωστόσο μετρούν 5/6 goal-goal. Δεν έχουν δεχθούν γκολ μόνο από το Λιχτενστάιν!

Η Φιλανδία είναι η έκπληξη του ομίλου, έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες συνολικά και εκτός έδρας δύο νίκες και μία ήττα. Μετά από τέσσερις σερί νίκες έχασε την προηγούμενη αγωνιστική 2-1 εντός από την Ιταλία και με εξαίρεση με το πρώτο ματς με τους Ιταλούς εκτός έδρας, έχει σκοράρει σε όλα τα άλλα παιχνίδια. Βάζουν γκολ εύκολα με τον Πούκι που βρίσκεται σε… δαιμονιώδη φόρμα, ενώ έχουν την ποιότητα για να ελέγξουν και τον ρυθμό.

Προφανώς και η Βοσνία είναι φαβορί, όμως δεν πείθει η μέχρι τώρα εικόνα της για να πάμε στον άσο. Μπορεί να νικήσουν, ωστόσο μάλλον θα δεχθούν και γκολ.

[19.00] Βοσνία – Φιλανδία

Εκτίμηση: goal-goal (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags