Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ δυάδα: Το «ειδικό στοίχημα» στη Γαλλία και η ομάδα που… θέλει να χάσει για εκδίκηση!
| 2019-10-21 14:12:00

Σούπερ δυάδα: Το «ειδικό στοίχημα» στη Γαλλία και η ομάδα που… θέλει να χάσει για εκδίκηση!

Sportdog Team
Σούπερ δυάδα: Το «ειδικό στοίχημα» στη Γαλλία και η ομάδα που… θέλει να χάσει για εκδίκηση!

Γεμάτο είναι το κουπόνι της Δευτέρας με πολύ καλά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. 

Ξεχωρίσαμε μία δυνατή δυάδα, με ένα ματς από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας κι ένα από τη Σουηδία.

[21.45] Λανς – Οσέρ

Με την αναμέτρηση της Λανς κόντρα στην Οσέρ ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά στη σεζόν, είναι στη δεύτερη θέση και στο -4 από την κορυφή με ματς λιγότερο, εντός έδρας έχουν ρεκόρ 3-0-1, ενώ μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες, με τελευταία το 4-1 στην Ορλεάν. Έχουν σκοράρει στα 10/11 παιχνίδια τους, ενώ στα τρία τελευταία έχουν πετύχει 8 γκολ! Η Οσέρ είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, εκτός έχει ρεκόρ 1-2-2, προέρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Χάβρη, ενώ στις τρεις τελευταίες εξόδους της είχε μία νίκη και δύο ισοπαλίες, όλα με goal-goal. Η Λανς είναι καλύτερη ομάδα, σκοράρει εύκολα, αξίζει η κάλυψη στο 1Χ με over 1.5.

[20.00] Γκέτεμποργκ – Τζουργκάρντεν

Δύο αγωνιστικές πλέον πριν το φινάλε του πρωταθλήματος Σουηδίας και η Τζουργκάρντεν που βρίσκεται στην κορυφή σε ισοβαθμία με Μάλμε και Χάμαρμπι, αλλά με ματς λιγότερο (έχει το σημερινό κι άλλα δύο δηλαδή), έχει μοναδική ευκαιρία να φύγει στο +3 και να βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο, αφού στη συνέχεια υποδέχεται την Έρεμπρο! Η Γκέτεμποργκ είναι βαθμολογικά αδιάφορη, αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές όπου δεν έχει βρει ούτε γκολ, ενώ σήμερα έχει λόγους να θέλει να χάσει και σοβαρούς. Συγκεκριμένα, το 2015 όταν αυτή διεκδικούσε τον τίτλο, η τότε αδιάφορη βαθμολογικά Μάλμε «κάθισε» να χάσει προκλητικά στη τελευταία αγωνιστική από τη Νόρκεπινγκ και έτσι έχασε και τον τίτλο! Γιατί λοιπόν απόψε να θέλει να κόψει βαθμούς και να κάνει δώρο στον… εχθρό της; Βέβαια, ασχέτως αυτή της ιστορίας, η Τζουργκάρντεν διαθέτη μία εξαιρετική ομάδα, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 9-2-2, ενώ μετράει δύο συνεχόμενα διπλά και τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Η δυάδα της ημέρας:

[21.45] Λανς – Οσέρ: 1Χ και over 1.5 (1.75)
[20.00] Γκέτεμποργκ – Τζουργκάρντεν: 2 (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags