Facebook Pixel Sportdog.gr | Δείχνει τα «δόντια» της η Γιουβέντους: Και σημείο και σκόρερ σε απόδοση 3.00!
| 2019-11-06 19:18:00

Δείχνει τα «δόντια» της η Γιουβέντους: Και σημείο και σκόρερ σε απόδοση 3.00!

Sportdog Team
Δείχνει τα «δόντια» της η Γιουβέντους: Και σημείο και σκόρερ σε απόδοση 3.00!

Δεύτερη ημέρα με Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή και έχουμε εξαιρετικές επιλογές από την αναμέτρηση της Λοκομοτίβ Μόσχας με την Γιουβέντους όπου δίνουν και σημείο αλλά και σκόρερ.

Η Λοκομοτίβ έχει συμπληρώσει τρία συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη και πλέον επικρατεί ανησυχία στον σύλλογο για την πορεία της ομάδας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν αναμένεται να αλλάξει τακτική: θα παίξει πολύ αμυντικά και θα ψάξει το γκολ είτε στην κόντρα είτε από κάποια στημένη φάση. Έχει πολλές απουσίες και το γεγονός αυτό τις έχει κοστίσει σε νίκες, αλλά σιγά σιγά μειώνονται.

Η Γιούβε στο πρωτάθλημα παίζει όσο χρειάζεται για να πάρει τους τρεις βαθμούς και να μην… κουραστεί. Με την Τορίνο κέρδισε 0-1 στην τελευταία αγωνιστική. Με νίκη σήμερα εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» και στη συνέχεια θα μονομαχήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρωτιά. Εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, αλλά σήμερα πιστεύω θα παίξει αποφασιστικά για το τρίποντο.

Στο πρωτάθλημα η Γιούβε κρατάει δυνάμεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε σήμερα περιμένω δυνατή αντίδραση και νίκη. Παίκτης κλειδί ο Ντιμπάλα.

[19:55] Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους:

Εκτίμηση: 2

Bonus Bet: Π. Ντιμπάλα: Να σκοράρει (3.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags