Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Η… φόρα του Μουρίνιο, το ξέσπασμα των Λίβερπουλ-Σίτι και το under 5.5!
| 2019-11-30 14:06:00

Premier League: Η… φόρα του Μουρίνιο, το ξέσπασμα των Λίβερπουλ-Σίτι και το under 5.5!

Sportdog Team
Premier League: Η… φόρα του Μουρίνιο, το ξέσπασμα των Λίβερπουλ-Σίτι και το under 5.5!

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στην Premier League, όπου διεξάγεται η 14η αγωνιστική.

Τα παιχνίδια είναι πολλά, αλλά οι ευκαιρίες για ποντάρισμα λίγες, καθώς στα φαβορί οι αποδόσεις είναι… αστείες. Αξίζει να ασχοληθούμε μόνο με «ειδικά» στοιχήματα.

[14.30] Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι

Την ήττα με 2-0 γνώρισε τη Δευτέρα το βράδυ στην Άστον Βίλα η Νιουκάστλ, σε ένα ματς που είχε ευκαιρίες για να βρει έστω ένα γκολ, αλλά ηττήθηκε δίκαια. Βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, έχει ρεκόρ εντός έδρας 2-3-1 και έχει βρει δίχτυα στα 4/6. Η Σίτι από την πλευρά της συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει φέτος, καθώς μετά το αγχωτικό 2-1 του περασμένου Σαββάτου στο ντέρμπι με τη Σίτι, ακολούθησε το εντός έδρας 1-1 με τη Σαχτάρ. Δεν αγχώνεται δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, παρότι η ομάδα του βρίσκεται στο -9 από την κορυφή. Περιμένω αντίδραση από τους Πολίτες, διπλό και με γκολ. Μπορεί να δεχθούν…

Εκτίμηση: 2 και over 2.5 (1.55)

[17.00] Τσέλσι – Γουέστ Χαμ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Ισπανία η Τσέλσι, όπου το βράδυ της Τετάρτης σε μία ματσάρα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την Βαλένθια και έτσι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική. Στην Premier προέρχεται από την ήττα με 2-1 στη Σίτι, η οποία την έριξε στην τέταρτη θέση και έβαλε τέλος στο σερί έξι σερί νικών. Είναι σε καλή κατάσταση οι Λονδρέζοι πάντως και ασχέτως τι συνέβη στα δύο τελευταία τους παιχνίδια, απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης ποιότητας μπορούν πλέον να ελέγξουν τον ρυθμό και διασφαλίσουν την άμυνά τους. Η Γουεστ Χαμ δεν τρομάζει, είναι μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη με ρεκόρ εκτός έδρας 1-3-2 και μετράει τρεις σερί ήττες. Ξεκάθαρο φαβορί οι Λονδρέζοι, οι οποίοι πάντως είναι κουρασμένοι και δύσκολα θα κυνηγήσουν τα πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να παίξουν αμυντικά και όσο αντέξουν.

Εκτίμηση: 1  και under 5.5 (1.50)

[17.00] Τότεναμ – Μπόρνμουθ

Ιδανική ήταν η πρώτη εβδομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ, καθώς το περασμένο Σάββατο νίκησε 3-2 στην Άστον Βίλα και το βράδυ της Τρίτης με ανατροπή 4-2 εντός τον Ολυμπιακό για το Champions League. Αν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά στην ομάδα, ο Πορτογάλος κόουτς δείχνει να έχει γυρίσει το κλίμα. Δεν έχει βρει πάντως λύση στα αμυντικά προβλήματα των «πετεινών», ενώ για την ώρα δεν παίζει αμυντικά όπως στις προηγούμενες ομάδες του. Η Μπόρνμουθ από την πλευρά της είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-1-3 εκτός έδρας, μετράει δύο σερί ήττες με goal-goal και over 2.5, ενώ στις τρεις τελευταίες εξόδους είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η Τότεναμ έχει ψυχολογία και… φόρα, θα πάρει τη νίκη και θα βρει και γκολ!

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.55)

[17.00] Λίβερπουλ – Μπράιτον

Μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία η Λίβερπουλ, κάτι που φάνηκε και μεσοβδόμαδα με το 1-1 στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Νάπολι για το Champions League, όμως στο πρωτάθλημα εύκολα ή δύσκολα παίρνει τις νίκες. Το έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με το 2-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ φέτος στην Premier όλα της τα παιχνίδια είναι goal-goal και over 2.5, όπως και τα 5/6 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Η Μπράιτον βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, όμως είναι κάκιστη εκτός έδρας με ρεκόρ 1-1-4, ενώ μετράει δύο σερί ήττες με 3-1 στη Γιουνάιτεντ και 2-0 εντός από τη Λέστερ. Η Λίβερπουλ ψάχνει μία καλή εμφάνιση και μία άνετη νίκη και σήμερα είναι η ευκαιρία της!

Εκτίμηση: 1 και over 2.5 (1.60)

[19.30] Σαουθάμπτον – Γουότφορντ

Σε ντέρμπι παραμονής έχει εξελιχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Σαουθάμτπον είναι προτελευταία με εννιά βαθμούς και η Γουότφορντ τελευραία με 10, τη στιγμή που η ζώνη της σωτηρίας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους 13. Οι γηπεδούχοι είναι τραγικοί εντός έδρας με ρεκόρ 0-1-5, ωστόσο 5/6 παιχνίδια τους ήταν goal-goal, ενώ προέρχονται από το 2-2 στην Άρσεναλ ματς που τους έφτιαξε την ψυχολογία. Η Γουότφορντ από την πλευρά της παρότι τις τελευταίες εβδομάδες είχε δείξει βελτίωση, έχασε με… κάτω τα χέρια την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 εντός από την Μπέρνλι και τα μαύρα σύννεφα επέστρεψαν. Εκτός πάντως τελευταία παρουσιάζεται καλή, προέρχεται από το διπλό στη Νόριτς με 2-0 και το 1-1 με την Τότεναμ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καμία δεν θέλει να χάσει, αλλά καμία δεν έχει και σοβαρή άμυνα. Αποφεύγουμε το σημείο, κυνηγάμε τα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags