Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… μπόμπα της ημέρας σε απόδοση 2.95 – Αξίζει το ρίσκο, πολλές οι απουσίες!
| 2019-12-02 14:18:00

Η… μπόμπα της ημέρας σε απόδοση 2.95 – Αξίζει το ρίσκο, πολλές οι απουσίες!

Sportdog Team
Η… μπόμπα της ημέρας σε απόδοση 2.95 – Αξίζει το ρίσκο, πολλές οι απουσίες!

Μία δυνατή αναμέτρηση έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό κουπόνι.

Είναι από το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Γαλλίας και αξίζει το ρίσκο, βάσει των τελευταίων πληροφοριών.

Η Καέν λοιπόν που βρίσκεται στη 14η θέση και μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, υποδέχεται τη Νανσί η οποία είναι όγδοη και κυνηγάει τα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν ρεκόρ 1-4-3, μετρούν τρεις σερί ισοπαλίες (1-1, 3-3 και 1-1) και είναι αήττητοι εδώ και επτά αγωνιστικές με ρεκόρ 2-5-0! Μετρούν πέντε σερί goal-goal, ενώ προέρχονται από την ισοπαλία στο ντέρμπι στην έδρα της Γκινγκάμπ με 1-1, ματς στο οποίο βάσει εμφάνισης άξιζαν κάτι καλύτερο.

Η Νανσί μπορεί εκτός έδρας να μην έχει νίκη (0-6-1), όμως είναι έντεκα ματς αήττητοι με ρεκόρ 3-8-0, ενώ προέρχονται από το 2-0 με την Παρί FC. Πάντως, δυσκολεύονται αρκετά στο γκολ και είναι καλοί αμυντικά, για αυτό και μετρούν έξι σερί Under 2.5, ωστόσο τα νέα για σήμερα δεν είναι καλά. Τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για τέσσερις μήνες ο πρώτος της σκόρερ, ο Βάγκνερ Γκονσάλβες (15/7), ενώ εκτός έχει μείνει και ο πολύ καλός επιθετικός Γκιέιγ (Ε, 13/4). Άρα, θα λείπουν τα 11 από τα 17 γκολ της στο σημερινό παιχνίδι!

Πριν ενημερωθούμε για τις απουσίες, η απόδοση στο goal-goal έμοιαζε προκλητική, ωστόσο πλέον η Καέν έχει σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Είναι ομάδα που σκοράρει και η οποία μπορεί να βρει δίχτυα, όμως η Νανσί χωρίς φορ δύσκολα θα αντιδράσει. Αξίζει η… μπόμπα στον άσο, ενώ πιο ασφαλής επιλογή θα είναι ο άσος με λίγα γκολ.

[21.45] Καέν – Νανσί

Εκτίμηση: 1 (2.95)

ή 1Χ και Under 3.5 (1.75)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags