Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο άσος της ημέρας στην Αγγλία και η πρόκληση στο 2.25!
| 2020-01-20 11:49:00

Ο άσος της ημέρας στην Αγγλία και η πρόκληση στο 2.25!

Sportdog Team
Ο άσος της ημέρας στην Αγγλία και η πρόκληση στο 2.25!

Πολύ φτωχό είναι το κουπόνι της Δευτέρας, όμως υπάρχει μία αναμέτρηση που τράβηξε το ενδιαφέρον μας.

Είναι από την Αγγλία και την Championship, όπου η πρωτοπόρος Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την 21η Στόουκ.

Η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Λιντς και με ματς λιγότερο. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει πολύ καλά και έχει πετάξει πάρα πολλούς βαθμούς. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες (1-1 και 2-2) και αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, όπου έχει μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες, όλες με γκολ. Έχει σημαντικό πρόβλημα στην άμυνα, καθώς δέχεται γκολ εδώ και οκτώ σερί ματς, επτά εκ των οποίων ήταν και goal-goal. Στην έδρα τους πάντως βελτιώνονται και μετρούν ρεκόρ 6-6-1.

Η Στόουκ δεν έχει ξεκινήσιε καλά στη σεζόν, είναι μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη κι εάν δεν… ανέβει άμεσα θα έχει προβλήματα. Εκτός έδρας είναι μετριότατοι με ρεκόρ 3-1-9, προέρχονται από το 0-0 εντός με τη Μίγλγουολ, ενώ στις τελευταίες πέντε εξόδους τους έχει τέσσερις ήττες κι ένα διπλό απέναντι στην 20η της βαθμολογίας Χάντερσφιλντ. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα δώσει μάχη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις κι αυτό θα γίνει μόνο με υπερβάσεις.

Η Γουέστ Μπρομ είναι καλύτερη ομάδα σαφέστατα και αρκετά δυνατή στην έδρα, ενώ το γεγονός πως αγνοεί τη νίκη εδώ και περίπου έναν μήνα, έχει ανεβάσει ικανοποιητικά την απόδοση του άσου. Αξίζει να τον στηρίξουμε, όπως και τον άσο με over 1.5 ίσως και goal-goal, καθώς αμυντικά οι γηπεδούχοι έχουν πολλά προβλήματα.

[22.00] Γουέστ Μπρομ – Στόουκ

Εκτίμηση: 1 (1.90)
Fun Bet: 1 και over 1.5 (2.25)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags