Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο άσος της ημέρας στην Ισπανία και η κόντρα στη "Μπάρτσα" που αξίζει!
| 2020-01-25 16:23:00

Ο άσος της ημέρας στην Ισπανία και η κόντρα στη "Μπάρτσα" που αξίζει!

Sportdog Team
Ο άσος της ημέρας στην Ισπανία και η κόντρα στη "Μπάρτσα" που αξίζει!

Με πολύ καλά παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο η 21η αγωνιστική της La Liga.

[17.00] Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Από ήττα-σοκ με 4-1 στην έδρα της Μαγιόρκα που παλεύει για τη σωτηρία προέρχεται η Βαλένθια, με συνέπεια να βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση και εκτός Ευρώπης. Στην έδρα της πάντως είναι αήττητη με ρεκόρ 5-5-0 και έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία (κόντρα στη Ρεάλ) στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Μπροστά στο κοινό της έχει σκοράρει σε όλα τα ματς, ενώ 7/10 ήταν και goal-goal. Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την αγχωτική νίκη με 1-0 και γκολ στο φινάλε στο ντεμπούτο του Κίκε Σετιέν κόντρα στη Γρανάδα, όμως γενικά άφησε καλές εντυπώσεις, ενώ μεσοβδόμαδα προκρίθηκε δύσκολα στο Κύπελλο παίζοντας με αλλαγές κόντρα στην άσημη Ιμπίθα με 2-1. Είναι στην κορυφή μαζί με τη Ρεάλ, όμως εκτός παρουσιάζει πολλά προβλήματα, έχει ρεκόρ 4-3-3 και 4/5 τελευταία παιχνίδια της ήταν goal-goal. Θέλω να ξαναδώ τους Καταλανούς μετά την αλλαγή προπονητή, για αυτό αποφεύγω το διπλό. Πάμε με τα γκολ στηρίζοντας την έδρα.

Εκτίμηση: goal-goal (1.60)

[19.30] Αλαβές – Βιγιαρέαλ

Στις νίκες επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα η Αλαβές μετά από πέντε αγωνιστικές, καθώς επικράτησε 1-0 εκτός της Λεβάντε και πλέον απομακρύνθηκε επτά πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Στην έδρα της είναι αρκετά καλή με ρεκόρ 4-4-2, έχει σκοράρει στα 13/14 τελευταία παιχνίδια της με εξαίρεση αυτό κόντρα στη Ρεάλ, ενώ 4/6 τελευταία ήταν και goal-goal. Ανάλογες επιδόσεις στην επίθεση έχει και η Βιγιαρεάλ, η οποία έχει σκοράρει στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της, ενώ 6/8 ήταν και goal-goal. Προέρχεται από την ήττα-σοκ με 2-1 εντός από την Εσπανιόλ, ωστόσο στις τελευταίες δύο εξόδους της πήρε μεγάλα διπλά σε Σεβίλλη και Σοσιεδάδ με 2-1. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στα γκολ.

Εκτίμηση: goal-goal (1.80)

[22.00] Σεβίλλη – Γρανάδα

Αν και το πάλεψε, η Σεβίλλη έχασε με 2-1 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ και πλέον βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και σε ισοβαθμία με την τρίτη Ατλέτικο. Το τελευταίο διάστημα πάντως δεν πατάει καλά, έχει μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και πρέπει άμεσα να επιστρέψει στον… ίσιο δρόμο. Στην έδρα πάντως παρουσιάζεται πιο σταθερή, έχει ρεκόρ 4-3-2 και σήμερα απέναντι της θα βρει τον ιδανικό αντίπαλο. Η Γρανάδα έχει πέσει πλέον στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, εκτός έχει ρεκόρ 2-2-6 και έξι συνεχόμενες ήττες, ενώ στα τέσσερα από αυτά τα ματς δεν έβαλε ούτε γκολ. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 στο Καμπ Νου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπου έφτασε κοντά στην ισοπαλία, όμως στις πέντε προηγούμενες εξόδους της είχε δεχθεί από δύο γκολ και πάνω. Άσος και με γκολ!

Εκτίμηση: 1 και Over 1.5 (1.65)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags