Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυάδα στο 3.20: Η "εκδίκηση" της Σίτι από Γιουνάιτεντ και το… θαύμα στο Κύπελλο Ισπανίας
| 2020-01-29 21:37:00

Δυάδα στο 3.20: Η "εκδίκηση" της Σίτι από Γιουνάιτεντ και το… θαύμα στο Κύπελλο Ισπανίας

Sportdog Team
Δυάδα στο 3.20: Η "εκδίκηση" της Σίτι από Γιουνάιτεντ και το… θαύμα στο Κύπελλο Ισπανίας

Πολλά τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι, ωστόσο χρειάζονται μεγάλη προσοχή καθώς το πρόγραμμα κρύβει παγίδες. 

Ξεχωρίσαμε μία καλή δυάδα με ματς από Αγγλία και Ισπανία.

[21.45] Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Να… σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ θέλει απόψε η Σίτι, μετά τη νίκη της με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι. Βέβαια, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, οπότε αν το 90λεπτο τελειώσει με νίκη της Γιουνάιτεντ με διαφορά δύο γκολ, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Οι «Πολίτες» ωστόσο έχοντας χάσει το πρωτάθλημα, έχουν δώσει προτεραιότητα στην Ευρώπη και στις άλλες δύο εγχώριες κούπες. Στο Κύπελλο την Κυριακή πέρασαν άνετα στον πέμπτο γύρο με το 5-0 στη Φούλαμ, ενώ στο πρωτάθλημα μετράνε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

 Η Γιουνάιτεντ επίσης προκρίθηκε στο Κύπελλο με το 6-0 στην έδρα της αδύναμης Τρανμίρ, ωστόσο σήμερα η αποστολή τους είναι δύσκολη. Στο πρώτο ματς έχασαν με… κάτω τα χέρια κι έδειξαν να βρίσκονται «μία ταχύτητα» πίσω από τους αντιπάλους τους, με συνέπεια σήμερα να είναι υποχρεωμένοι να παίξουν φουλ επίθεση. Πριν από 1.5 μήνα πάντως παίζοντας έξυπνα και χτυπώντας στην κόντρα έφυγαν με το διπλό με σκορ 2-1, ματς το οποίο ουσιαστικά έβγαλε νοκ-άουτ τη Σίτι εκείνη την περίοδο από το πρωτάθλημα. Ψάχνουν λοιπόν… εκδίκηση οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα και δεν πρόκειται να χαριστούν. Αμυντικά πάντως δεν πείθουν και μετρούν 11 goal-goal στα τελευταία 14 παιχνίδια τους.

[20.00] Κουλτουράλ Λεονέσα – Βαλένθια

Την περασμένη εβδομάδα η… μικρούλα Κουλτουράλ Λεονέσα έκανε όλη την Ισπανία και την Ευρώπη να μιλάει για αυτή, όταν απέκλεισε με 2-1 στην παράταση την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» τους υποτίμησαν, θεώρησαν πως θα έχουν εύκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα της Γ’ Εθνικής και το πλήρωσαν ακριβά. Εντός έδρας είναι αήττητοι με ρεκόρ 7-3-0, όμως η διαφορά ποιότητας με τη Βαλένθια είναι χαώδης. Οι «νυχτερίδες» πηγαίνουν στο παιχνίδι υποψιασμένοι και με περιορισμένο ροτέισον, καθώς δεν θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και αυτοί στο φετινό… θαύμα των αντιπάλων τους. Η ψυχολογία άλλωστε είναι στα ύψη μετά το 2-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ η διεκδίκηση του Κυπέλλου σαφέστατα και βρίσκεται στους στόχους της σεζόν. Καλύτερη ομάδα η Βαλένθια και όσο ανεβαίνει η απόδοση του διπλού πάνω από το 1.50 αξίζει να την αγοράσουμε. Τα θαύματα γίνονται μία φορά!

Η δυάδα της Τετάρτης:

[21.45] Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: g-g και over 2.5 (2.05)
[20.00] Κουλτουράλ Λεονέσα – Βαλένθια: 2 (1.57)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags