Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέντε επιλογές από το ΑΕΚ – Παναιτωλικός! Τα Combo bets και η… μπόμπα στο 4.00
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-05 16:28:00

Πέντε επιλογές από το ΑΕΚ – Παναιτωλικός! Τα Combo bets και η… μπόμπα στο 4.00

Sportdog Team
Πέντε επιλογές από το ΑΕΚ – Παναιτωλικός! Τα Combo bets και η… μπόμπα στο 4.00

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναιτωλικός υποδέχεται στις 17.00 στο Αγρίνιο την ΑΕΚ.

Ο Παναιτωλικός έχει ξεκάθαρα ως προτεραιότητά του την παραμονή στην κατηγορία, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση, ωστόσο από τη στιγμή που απέκλεισε με κόπο στην παράταση τον Πανιώνιο στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου, σαφέστατα και θα διεκδικήσει την πρόκριση. Ο Μάκης Χάβος θα κάνει κάποιες αλλαγές, ωστόσο θα κατεβάσει δυνατή ενδεκάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενώ και το γήπεδο αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο. Οι Αγρινιώτες προέρχονται από την ήττα με 2-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα για το πρωτάθλημα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είναι σε ανοδική πορεία. Σκοράρουν για τέσσερις σερί αγωνιστικές, ενώ στα δύο τελευταία εντός ήρθαν ισόπαλοι 1-1  με τη Λαμία και νίκησαν 2-0 τον Άρη.

Στην αντίπερα όχθη, μετά την σπουδαία νίκη επί του Ατρόμητου μέσα στο Περιστέρι για την Super League, η ΑΕΚ πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Αγρίνιο προερχόμενη από συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, εμφανίζοντας μάλιστα παιχνίδι με το παιχνίδι βελτίωση. Ο Μάσιμο Καρέρα έχει κερδίσει τα αποδυτήρια, η ομάδα του παίζει καλύτερα από εβδομάδα σε εβδομάδα, ενώ το Κύπελλο αποτελεί πλέον τον μεγάλο στόχο της χρονιάς. Βέβαια, επειδή ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή εντός έδρας, είναι άγνωστο αν ο Ιταλός κόουτς θα προφυλάξει κάποιους βασικούς. Εκτός πάντως βρίσκονται ο Λόπες λόγω ενοχλήσεων, οι τραυματίες Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Μπότος, ο τιμωρημένος Κρίστιτσιτς και για λόγους τακτικής οι Μπάρκας, Γιακουμάκης και Σιμάο. Αντίθετα, επιστρέφει ο Βράνιες και είναι κανονικά στην αποστολή όπως βεβαίως και οι Μάνταλος-Κλωναρίδης, που έχουν τεθεί στη διάθεση του Καρέρα. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και πάλι βασικός Αραούχο, καθώς δεν υπάρχει άλλος καθαρός φορ, πλην του Λιβάγια που δεν είναι εννιάρι.

Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια, όπως και το κίνητρο. Η ΑΕΚ δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί όσα θα ακολουθήσουν εάν αποκλειστεί από αυτό το ζευγάρι και φυσικά θέλει να… τελειώνει την πρόκριση από σήμερα και νομίζω θα το κάνει. Χαμηλά το διπλό, μπορούμε να το «ανεβάσουμε» ή και να πάρουμε την κάλυψη του Χ2 και over 1.5, ενώ αξίζει το ρίσκο να ψάξουμε και πάλι ένα γκολ από τον ανεβασμένο Παναιτωλικό για να πληρωθούμε σε σούπερ αποδόσεις.

[17.00] Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Εκτίμηση: 2 (1.50) ή Χ2 και Over 1.5 (1.50)

Ειδικά στοιχήματα:

Over 1.5 ΑΕΚ (1.80)
Goal-goal και 2 (4.00)

Γκολ Αραούχο (2.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags