Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σημείο της ημέρας στο Παναιτωλικός – Βόλος! Η safe επιλογή και η… μπόμπα στο 2.35
| 2020-02-10 12:18:00

Το σημείο της ημέρας στο Παναιτωλικός – Βόλος! Η safe επιλογή και η… μπόμπα στο 2.35

Sportdog Team
Το σημείο της ημέρας στο Παναιτωλικός – Βόλος! Η safe επιλογή και η… μπόμπα στο 2.35

Με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού κόντρα στον Βόλο ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας (18.00) η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς, είναι στο +3 με ματς λιγότερο από τον Πανιώνιο και στο -12 από τη Λαμία και τον Βόλο. Οι Αγρινιώτες το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση, αν και ακόμα δεν τους βοηθούν τα αποτελέσματα. Ακόμα και στο Κύπελλο πάντως κόντρα στην ΑΕΚ τα πήγαν πολύ καλά, πήραν το 1-1 εντός έδρας στον πρώτο προημιτελικό και μπορούν να αισθάνονται και αδικημένοι βάσει της εικόνας του αγώνα. Στο πρωτάθλημα προέρχονται από την ήττα με 2-1 στην Τρίπολη με γκολ στη λήξη, ενώ είχαν προηγηθεί η μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στον Άρη και οι δύο ισοπαλίες με 2-2 στη Λάρισα και 1-1 εντός με τη Λαμία. Οι μεταγραφές έχουν ανεβάσει την ομάδα του Μάκη Χάβου και ο Ντάουντα στην επίθεση δείχνει ικανός να κερδίζει παιχνίδια… ακόμα και μόνος του.

Ο Βόλος από την πλευρά του αισθάνεται μία ασφάλεια έχοντας 12 παραπάνω βαθμούς από τον σημερινό του αντίπαλο, ενώ είναι απίθανο να προλάβει πλέον την εξάδα των πλέι οφ. Προέρχονται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λαμία, ωστόσο εκτός έχουν ρεκόρ 2-2-7, δεν έχουν σκοράρει για δύο σερί ματς, ενώ στα τελευταία εννιά έχουν επτά ήττες, μία ισοπαλία και ένα διπλό. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, δυσκολεύονται πολύ εκτός έδρας να βρουν φάσεις και γκολ, ενώ έχουν και σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών και ιώσεων.

Ο Παναιτωλικός είναι σε ανοδική πορεία, εμφανίζεται καλύτερος από αγωνιστική σε αγωνιστική και όπως έδειξε και με τον Άρη, μπορεί πλέον να καθαρίζει ματς στην έδρα του. Εξαιρετική η απόδοση στον άσο, αξίζει και το 1Χ με λίγα γκολ ή ο άσος και Under 3.5. Άλλωστε, οι Αγρινιώτες εντός μετράνε τέσσερα σερί under 2.5 και μόλις ένα over 3.5 σε 11 ματς και δύο στα τελευταία 12!

[18.00] Παναιτωλικός – Βόλος

Εκτίμηση: 1 (1.90) ή 1Χ και Under 3.5 (1.53)

Fun Bet: 1 και under 3.5 (2.35)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags