18/03/20 - 11:35

Ποντάρεις λίγα, παίρνεις πολλά! Άριστες αποδόσεις για να βγάλεις λεφτά - Αυτά τα ματς να παίξεις σήμερα

Κλικ από τον καναπέ!

του MΩΒΑΚΙΑ
Ποντάρεις λίγα, παίρνεις πολλά! Άριστες αποδόσεις για να βγάλεις λεφτά - Αυτά τα ματς να παίξεις σήμερα
5.047views 0shares

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Sportdog.

Για μια ακόμη ημέρα πήγαμε στο ταμείο με τις επιλογές μας εδώ αφού κερδίσαμε το ποντάρισμα στο Τουρκικό ματς ενώ η επιλογή μας από Αργεντινή ακυρώθηκε αφού η ομοσπονδία αποφάσισε την ακύρωση μέχρι νεοτέρας όλων των αναμετρήσεων χτες το βράδυ .Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο .

Όσον αφορά την κάβα μας παραμένει πολύ ψηλά με λίγα χρήματα ποντάρισμα μέσα σε ένα μήνα που σας δίνουμε προτάσεις εδώ και όσο μπορούμε βοηθάμε στο προσωπικό σας εισόδημα. Στο σιτε τώρα www.thebetexpert.com σημειώσαμε και πάλι κέρδη αφού κερδίσαμε σημεία και πολύ δυνατές αποδόσεις σε όλες τις κατηγορίες . Παράλληλα συνεχίζουμε να δίνουμε στο livebet chat μας έτοιμα συστήματα με ζητούμενα  ημίχρονα τελικά αλλά και ακριβή σκορ για όλα τα μέλη και με πολύ υψηλές αποδόσεις ώστε με λίγα χρήματα να κερδίσουμε πάρα πολλά .

Αλλάζουμε τρόπο πονταρίσματος σήμερα με σημεία παρουσιάζουν αρκετή  κινητικότητα στις ασιατικές αγορές και θα τα ποντάρουμε σε σύστημα με λίγα χρήματα

13:30 Fatsa Belediyespor vs Kozan Spor FK 1  ( 2.05 απόδοση  διαδίκτυο)

13:30 Elazıg Belediyespor FK vs Cizre Spor 1 ( 1.90  απόδοση  διαδίκτυο )

13:30 Yomraspor vs Serik Belediyespor 1Χ Δ.Ε ( 1.85 απόδοση διαδίκτυο )

13:45 Tampines Rovers vs Home United ΟΒΕΡ ( 1.75 απόδοση διαδίκτυο )

17:00 Adamawa United vs Enyimba FC 2 ( 2.20 απόδοση διαδίκτυο )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας με σύστημα ζητούμενα 3-4-5 με κόστος χ 3  πολλαπλασιαστή  ( κόστος 15  ευρώ ).

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Παράλληλα ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά για όλους τους φίλους του Sportdog όπου για κάθε σας εγγραφή σε κάποιο συνδρομητικό μας πακέτο θα διπλασιάζουμε τον χρόνο παραμονής σας εντελώς δωρεάν , απλώς στο username που θα φτιάξετε να έχετε στο τέλος τα γράμματα sd ώστε να μπαίνετε σε αυτή την κατηγορία προσφοράς .

Καλή επιτυχία! 

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.495 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ