03/04/20 - 10:22

Πάλι στα 3/4 ο ΜΩΒΑΚΙΑΣ - Κάβα στα 1.805 ευρω - Παίξε σήμερα και θα πας στο ταμείο!

του MΩΒΑΚΙΑ
Πάλι στα 3/4 ο ΜΩΒΑΚΙΑΣ - Κάβα στα 1.805 ευρω - Παίξε σήμερα και θα πας στο ταμείο!
3.701views 0shares

Καλημέρα και σήμερα φίλοι μου και να έχετε μια όμορφη Παρασκευή.

Όταν όλα τα σιτε στοιχήματος έχουν κατεβάσει ρολά και δεν έχουν τι να προτείνουν , εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να σας δίνουμε μεγάλα ταμεία με τις επιλογές μας. Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/ .  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο .

Πέρασμα και  χτες από το ταμείο αφού κάναμε το 3/4 με σπουδαίες αποδόσεις και έτσι η κάβα μας πέρασε τα 1.800 ευρώ !!!!!!!!  με όλα μας τα πονταρίσματα να είναι πολύ χαμηλά .Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com σημειώσαμε και πάλι κέρδη με πολλά σημεία που δώσαμε στα μέλη μας στο livebet chat μας με τρομερές αποδόσεις αλλά και από την στήλη των όβερ όπου κάναμε το 3/4 καθώς επίσης και στην ενότητα των βασικών σημείων .

Για σήμερα το στοιχηματικό μας μενού έχει ελάχιστες αναμετρήσεις  και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις αγώνες :

BLR 14:00 Shakhtyor Res. Reserve vs Neman Grodno Res OVER (  1.80  απόδοση  διαδίκτυο ) 

BUR 14:30 Rukinzo vs Musongati 2 (  2.00  απόδοση  διαδίκτυο )

BLR  17:00 Belshina Bobruisk vs Gorodeya OVER ( 2.70  απόδοση  διαδίκτυο)

BLR 19:00 Dinamo Minsk vs Zhodino X2 Δ.Ε (  1.70  απόδοση  διαδίκτυο )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες . Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Παράλληλα ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά για όλους τους φίλους του Sportdog όπου για κάθε σας εγγραφή σε κάποιο συνδρομητικό μας πακέτο θα διπλασιάζουμε τον χρόνο παραμονής σας εντελώς δωρεάν , απλώς στο username που θα φτιάξετε να έχετε στο τέλος τα γράμματα sd ώστε να μπαίνετε σε αυτή την κατηγορία προσφοράς .

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.805 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ