04/04/20 - 10:40

Επιστρέφει δριμύτερος ο Μωβάκιας - Τετράδα με σύστημα για καλά λεφτά - Κοντά στα 800 η κάβα!

του MΩΒΑΚΙΑ
Επιστρέφει δριμύτερος ο Μωβάκιας - Τετράδα με σύστημα για καλά λεφτά - Κοντά στα 800 η κάβα!
3.489views 0shares

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε .

Όταν όλα τα σιτε στοιχήματος έχουν κατεβάσει ρολά και δεν έχουν τι να προτείνουν , εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να σας δίνουμε μεγάλα ταμεία με τις επιλογές μας. Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/.  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Στην χτεσινή ημέρα δε καταφέραμε να σας στείλουμε στο ταμείο μιας και κάναμε το 0/4 χάνοντας τις τρείς από τις τέσσερις αναμετρήσεις κυριολεκτικά στο γκολ .Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com σημειώσαμε και πάλι κέρδη με πολλά σημεία που δώσαμε στα μέλη μας στο livebet chat μας με τρομερές αποδόσεις αλλά και από την στήλη των όβερ όπου κάναμε το 3/4 καθώς επίσης και στην ενότητα των βασικών σημείων .

Για σήμερα το στοιχηματικό μας μενού έχει ελάχιστες αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις αγώνες :

BLR  14:00 Energetik-BGU II Reserve vs Minsk II Reserve 2 (  1.71  απόδοση  ΟΠΑΠ ) 

BLR 14:00 FK Isloch Minsk Res. vs Slutsk II Reserve 2 (  2.00  απόδοση  ΟΠΑΠ )

BUR  14:30 VitalO FC (BDI) vs Le Messager Ngozi 1X Δ.Ε ( 1.80  απόδοση  ΟΠΑΠ )

INT 15:00 FK Lida vs Volna Χ2 Δ.Ε (  1.70  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες . Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Παράλληλα ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά για όλους τους φίλους του Sportdog όπου για κάθε σας εγγραφή σε κάποιο συνδρομητικό μας πακέτο θα διπλασιάζουμε τον χρόνο παραμονής σας εντελώς δωρεάν , απλώς στο username που θα φτιάξετε να έχετε στο τέλος τα γράμματα sd ώστε να μπαίνετε σε αυτή την κατηγορία προσφοράς .

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.775 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ