26/05/20 - 08:56

Πάει για νέα ταμειάρα ο Μωβάκιας - Τετράδα με σύστημα και γερμανικό στήριγμα - 2.000 η κάβα!

του MΩΒΑΚΙΑ
Πάει για νέα ταμειάρα ο Μωβάκιας - Τετράδα με σύστημα και γερμανικό στήριγμα - 2.000 η κάβα!
3.527views

Καλημέρα και σήμερα  στην παρέα.

Επιστρέψαμε σιγά-σιγά στα παλιά μεγάλα κουπόνια με τις πολλές  στοιχηματικές επιλογές . Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/.  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Στην τελευταία μας πρόταση  εδώ στη στήλη  κάναμε το 4/4 με τα τέσσερα σημεία που επιλέξαμε με συνολική απόδοση πάνω από 30 η τετράδα και παράλληλα το σύστημα  κατέγραψε πάρα πολύ καλά κέρδη .Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com είχαμε σημαντικά κέρδη από το livebet chat μας όπου σε όλη την διάρκεια της ημέρας ανεβαίνουν νέες προτάσεις αλλά και στις στήλες των συνεργατών μας  με βασικά σημεία ημέρας όπου κάναμε και πάλι το απόλυτο, προτεινόμενα όβερ , το δυνατό μονό αποδεκτό της ημέρας που καθημερινά πληρώνει, καθώς επίσης και αρκετές εκπλήξεις με μεγάλη απόδοση . Για σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ενημερωθούν όλες μας οι στήλες και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνεται το livebet chat μας με ότι ευκαιρία θα βρίσκουμε για τα μέλη μας και όπου πολλές φορές έχουμε βγάλει πολύ μεγάλες αποδόσεις.

Το στοιχηματικό μας μενού και σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις επιλογές που ξεχωρίζουν στην σημερινή ημέρα  για χαλαρό ποντάρισμα:

ΝΚΡ  13:00    Daejeon Citizen vs Ansan Greeners  ΟΒΕΡ  ( 2.10  απόδοση  OΠΑΠ )

ΤΣΕ  18:00    SK Slovan Varnsdorf vs FC Hradec Kralove   2   ( 2.00  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΟΥΓΚ  19:00    MOL Fehervar vs Mezokövesd-Zsóry SE    Χ2  Δ.Ε   (  1.80  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΓΕΡ  21:30    SV Werder Bremen vs Borussia Mönchengladbach    2  (  1.80  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες. Συνολικό κόστος 30 ευρώ ).

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 2.025 ευρώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ