30/05/20 - 10:17

"Φωτιά" ο Μωβάκιας - 4/4 και 3/4 στα πρόσφατα δελτία του - Τετράδα με αποδοσάρες και σήμερα!

του MΩΒΑΚΙΑ
"Φωτιά" ο Μωβάκιας - 4/4 και 3/4 στα πρόσφατα δελτία του - Τετράδα με αποδοσάρες και σήμερα!
3.587views 0shares

Καλημέρα και να έχουμε ένα όμορφο αλλά και κερδοφόρο Σάββατο   .

Επιστρέψαμε σιγά-σιγά στα παλιά μεγάλα κουπόνια με τις πολλές  στοιχηματικές επιλογές . Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/.  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Στην χτεσινή μας πρόταση  εδώ στη στήλη  κάναμε το 3/4 χάνοντας την Βοιβοντίνα που αν και προηγήθηκε δε κατάφερε να κερδίσει την αναμέτρηση αλλά εμείς ανεβάσαμε ακόμη πιο ψηλά την κάβα μας .Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com είχαμε σημαντικά κέρδη από το livebet chat μας όπου σε όλη την διάρκεια της ημέρας ανεβαίνουν νέες προτάσεις αλλά και στις στήλες των συνεργατών μας  με βασικά σημεία ημέρας όπου κάναμε και πάλι το απόλυτο, προτεινόμενα όβερ , το δυνατό μονό αποδεκτό της ημέρας που καθημερινά πληρώνει, καθώς επίσης και αρκετές εκπλήξεις με μεγάλη απόδοση . Για σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ενημερωθούν όλες μας οι στήλες και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνεται το livebet chat μας με ότι ευκαιρία θα βρίσκουμε για τα μέλη μας και όπου πολλές φορές έχουμε βγάλει πολύ μεγάλες αποδόσεις .

Το στοιχηματικό μας μενού και σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις επιλογές που ξεχωρίζουν στην σημερινή ημέρα  για χαλαρό ποντάρισμα :

ΓΕΡ   15:00    FSV Zwickau vs Hansa Rostock    2   ( 2.10  απόδοση  OΠΑΠ )

ΟΥΚΡ  17:00    PFC Olexandria vs FC Zorya Luhansk   2   ( 2.30  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΕΣΤ  19:00    Legion vs Tammeka Tartu  1   (  1.95  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΛΕΥΚ   19:00    Dinamo Minsk vs Shakhtior Soligorsk   ΟΒΕΡ  ( 2.15  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες. Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 2.082 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ