31/05/20 - 10:19

Βγάλε τα πιο εύκολα λεφτά ever από το Στοίχημα - 2050 ευρώ κάβα - Αποδόσεις στο 2,15 σήμερα!

του MΩΒΑΚΙΑ
Βγάλε τα πιο εύκολα λεφτά ever από το Στοίχημα - 2050 ευρώ κάβα - Αποδόσεις στο 2,15 σήμερα!
27.420views 0shares

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους του Sportdog   .

Επιστρέψαμε σιγά-σιγά στα παλιά μεγάλα κουπόνια με τις πολλές  στοιχηματικές επιλογές . Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/.  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Στην χτεσινή μας πρόταση  εδώ στη στήλη  κάναμε το 0/4 χάνοντας και τις τέσσερις αναμετρήσεις που επιλέξαμε για εσάς παρόλο που τα στοιχεία αλλά και οι τάσεις των αγώνων ήταν πολύ ισχυρές τα αποτελέσματα ήταν άλλα . Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com είχαμε σημαντικά κέρδη από το livebet chat μας όπου σε όλη την διάρκεια της ημέρας ανεβαίνουν νέες προτάσεις αλλά και στις στήλες των συνεργατών μας με κορυφαία στην χτεσινή ημέρα την στήλη των εκπλήξεων όπου είχαμε 9/10 κερδισμένες με πολύ υψηλές αποδόσεις , είχαμε 9/12 κερδισμένα όβερ με μεγάλες αποδόσεις αλλά και το μονό αποδεκτό της ημέρας . Για σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ενημερωθούν όλες μας οι στήλες και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνεται το livebet chat μας με ότι ευκαιρία θα βρίσκουμε για τα μέλη μας και όπου πολλές φορές έχουμε βγάλει πολύ μεγάλες αποδόσεις .

Το στοιχηματικό μας μενού και σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις επιλογές που ξεχωρίζουν στην σημερινή ημέρα  για χαλαρό ποντάρισμα :

ΚΟΡ  12:30    Suwon FC vs Bucheon FC 1995    1 ( 2.10  απόδοση  OΠΑΠ )

ΔΑΝ  13:00    Nykøbing FC vs FC Roskilde  1   ( 1.80  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΚΟΡ  13:00    Incheon United vs Pohang Steelers  2   (  1.95  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΤΣΕΧ   17:00    Bohemians 1905 vs SK Dynamo Ceske Budejovice     1   ( 2.15  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες. Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 2.052 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ