Facebook Pixel Sportdog.gr | «ΚΑΥΤΟ» Live Στοίχημα για «ΤΑΜΕΙΑ» μόνο εδώ!
| 2021-04-04 15:33:00

«ΚΑΥΤΟ» Live Στοίχημα για «ΤΑΜΕΙΑ» μόνο εδώ!

Sportdog Team
«ΚΑΥΤΟ» Live Στοίχημα για «ΤΑΜΕΙΑ» μόνο εδώ!

Το Live Betting είναι ίσως το πιο… ιντριγκαδόρικο κομμάτι του στοιχήματος!

Έχει άλλη γοητεία να ψάχνεις για τις μεγάλες ανατροπές στο live, για γκολ στα τελευταία λεπτά, και πόσα ακόμα στοιχήματα. Πόσο μάλλον, όταν το κάνεις με παρέα! Η μεγαλύτερη παρέα για «καυτό» Live Στοίχημα είναι καθημερινά στο Betarades TV!

Τι θα βρείτε εκεί; Μα φυσικά, τα φοβερά Live Streams του Τόλη, στα οποία συμμετέχετε και εσείς! Η παρέα του Betarades.gr μεγαλώνει ασταμάτητα! Κάθε μέρα λοιπόν, στο Betarades TV δίνουμε τη μάχη με το Live Betting και η αδρεναλίνη ανεβαίνει στο κατακόρυφο. Από τη… φάση δε λείπουν και διαγωνισμοί με δώρα για το κοινό!

Ο Τόλης δίνει τα σημεία του για… ό,τι κινείται εκείνη την ώρα. Δεν είναι όμως μόνος του. Στη δράση συμμετέχετε και εσείς. Πρώτα, μέσα από το Discord, αφού γίνεται ζωντανή κλήση στην οποία μπαίνει όποιος θέλει. Επίσης, αν είστε πιο… ντροπαλοί, γράφετε ό,τι θέλετε στα σχόλια του YouTube. Ο Τόλης τα βλέπει όλα και γίνεται δυνατή στοιχηματική κουβεντούλα! Λες τη γνώμη σου για τα ματσάκια στο live, ακούς τις επιλογές των άλλων, βλέπεις τι προτείνει ο Τόλης και είσαι πανέτοιμος για το στοιχηματάκι σου!

Τι καλύτερο αν σου αρέσει το στοίχημα; Τέλεια παρέα, ζωντανή επικοινωνία, σημεία για… «ταμείο», και φοβεροί διαγωνισμοί! Εσύ, ακόμα να γίνεις μέλος στο απόλυτο κανάλι για το Live Betting στο YouTube;

Στην παρέα μας μπαίνεις φυσικά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και δεν χάνεις… λεπτό από τα Live Streams! Πάτα εδώ & κάνε κλικ στο κουμπί Subscribe για να μπεις και εσύ στην ομαδάρα!

Δες το Πρόγραμμα για τα Live Streams του Betarades TV:

● Κυριακή (04/04): Live Betting με Τόλη στις 16:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags