Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχεδόν κλειδωμένα! Σημερινά παιχνίδια μοιράζουν λεφτά - Μέσα το Ατρόμητος-ΑΕΛ - Παρολί 14.00
| 2021-04-10 12:43:00

Σχεδόν κλειδωμένα! Σημερινά παιχνίδια μοιράζουν λεφτά - Μέσα το Ατρόμητος-ΑΕΛ - Παρολί 14.00

Sportdog Team
Σχεδόν κλειδωμένα! Σημερινά παιχνίδια μοιράζουν λεφτά - Μέσα το Ατρόμητος-ΑΕΛ - Παρολί 14.00

Στοιχηματικά, δεν θα βάλουμε το ντέρμπι της Ισπανίας στις προτάσεις μας. Έχουμε όμως δυνατές επιλογές από Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Λιγκ 1 στο ποδόσφαιρο. Επίσης, σημείο βγάζει και το μπάσκετ και μάλιστα «καυτό»! 

Ήρθε το Σάββατο (10/04) και το κουπόνι πάμε στοίχημα έχει ματσάρες! Το Betarades.gr έχει βρει ξανά τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Μεταξύ άλλων, έχει και Ρεάλ - Μπαρτσελόνα σήμερα. Και το Clasico, και όλα τα ματς της ημέρας παίζουν με πολλά στοιχήματα στη Sportingbet!

Στοιχηματικά, δεν θα βάλουμε το ντέρμπι της Ισπανίας στις προτάσεις μας. Έχουμε όμως δυνατές επιλογές από Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Λιγκ 1 στο ποδόσφαιρο. Επίσης, σημείο βγάζει και το μπάσκετ και μάλιστα «καυτό»! Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ανώτερη η Τσέλσι

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ, και το ματς της Κρίσταλ Πάλας με την Τσέλσι. Η αναμέτρηση έχει φαβορί και είναι οι «Μπλε».

Η Κρίσταλ Πάλας παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική στο «Γκούντισον Παρκ» και πήρε τον πόντο με το 1-1. Άξιζε αυτόν τον βαθμό η Πάλας που είχε ευκαιρίες. Ήταν το δεύτεο συνεχόμενο καλό αποτέλεσμα για την Κρίσταλ Πάλας, μετά τη νίκη επί της Γουέστ Μπρομ. Έχει ξεφύγει πλέον με 12 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και αγωνίζεται πλέον χωρίς άγχος. Δεν επαναπαύεται, αλλά είναι γεγονός ότι δεν κινδυνεύει άμεσα και αυτό ίσως επηρεάσει την εικόνα της.

Η Τσέλσι από την άλλη, έρχεται από μια μεγάλη νίκη στα προημιτελικά του Champions League. Έπαιξε με την Πόρτο, τυπικά εκτός έδρας, και επικράτησε με 0-2. Δεν εντυπωσίασαν οι «Μπλε», αλλά ήταν ανώτεροι στα σημεία και πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Τώρα, η ομάδα του Τούχελ θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και στο πρωτάθλημα, μετά το στραπάτσο με τη Γουέστ Μπομ. Παλεύει για την τετράδα και δεν έχει περιθώριο για απώλειες σήμερα.

Όπως και να έχει, οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και έχουν προβάδισμα για το τρίποντο. Το κίνητρό τους είναι πιο ισχυρό και έφτιαξαν πολύ την ψυχολογία τους με τη νίκη στο Champions League. Θα στηρίξουμε Τσέλσι, με το «διπλό» με ασιατικό χάντικαπ -1 (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Τσέλσι νικήσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.00.

Κρίσιμο ματς στο Περιστέρι

Μεταφερόμαστε στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, και στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΛ στο Περιστέρι. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, κυρίως για τους φιλοξενούμενους. Και οι γηπεδούχοι όμως μόνο αδιάφοροι δεν είναι.

Ο Ατρόμητος ψάχνει... εναγωνίως την επιστροφή στις νίκες. Δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Απόλλωνα Σμύρνης την περασμένη αγωνιστική. Το τελικό 1-1 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο. Ο Παντελίδης ακόμα δεν έχει πάρει το πρώτο του τρίποντο με τον Ατρόμητο και θα ήθελε πολύ να συμβεί αυτό σήμερα. Οι Περιστεριώτες δεν είναι εντελώς αδιάφοροι, αφού μαθηματικά δεν έχουν σωθεί. Δύσκολα θα κινδυνεύσουν, είναι στο +8 από την τελική δυάδα, αλλά δεν μπορούν να ηρεμήσουν και 100%. Θα παίξουν για τη νίκη απόψε.

Η ΑΕΛ με τη σειρά της, έμεινε στο 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό. Προηγήθηκαν οι «Βυσσινί», αλλά ισοφαρίστηκαν και δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της νίκης. Έχασαν και πέναλτι στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, ενώ συνολικά ήταν καλύτεροι. Γενικά, η ΑΕΛ βγάζει το καλύτερό της πρόσωπο στα πλέι-άουτ και θα κυνηγήσει το τρίποντο και σήμερα. Οφείλει άλλωστε να παίζει παντού για τη νίκη, αν θέλει να σωθεί. Είναι στο -3 από τον ΟΦΗ που βρίσκεται σε θέση παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν μόνο για το «διπλό», σκοράρουν με συνέπεια τελευταία και πιστεύουμε θα βρουν γκολ και στο Περιστέρι. Αμυντικά όμως δεν πείθουν, ο Ατρόμητος έχει καλούς παίκτες μπροστά και έχει τα φόντα να σκοράρει και αυτός. Ποντάρουμε στο Goal / Goal σε απόδοση 2.05.

Νίκη παραμονής για Σπέτσια

Στην Ιταλία τώρα, και τη Σέριε Α, η Σπέτσια παίζει εντός έδρας με την Κροτόνε. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι και με νίκη απόψε κάνουν μεγάλο βήμα παραμονής.

Η Σπέτσια έχει συγκεντρώσει 29 βαθμούς έχει τώρα στο πρωτάθλημα και είναι σε ασφαλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Για την ακρίβεια, απέχει επτά πόντους από τον υποβιβασμό και την Κάλιαρι. Την περασμένη αγωνιστική ήταν καλή απέναντι στη Λάτσιο, αλλά λύγισε και έχασε με 2-1. Πληγώθηκε από ένα πέναλτι στο 88', που την οδήγησε και στην ήττα. Είναι καθοριστικό το σημερινό ματς και η Σπέτσια μπορεί να αξιοποιήσει την έδρα της.

Η Κροτόνε από την άλλη, παραμένει εδώ και καιρό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, και μοιάζει πολύ δύσκολο να σώσει την κατηγορία. Έχει μόλις 15 βαθμούς στη Σέριε Α και βλέπει τις ελπίδες της να απομακρύνονται όλο και περισσότερο. Έχασε από τη Νάπολι με 4-3, και ενώ ισοφάρισαν από 3-0 σε 3-3! Στο τέλος όμως, μίλησε η ποιότητα. Εκτός έδρας, η Κροτόνε είναι τραγική με 2 ισοπαλίες και 13 ήττες! Δεν έχει νίκη μακριά από το «σπίτι» της και αυτό είναι καθοριστικό για την πορεία της.

Φαίνεται να έχει το πάνω χέρι για το τρίποντο η Σπέτσια. Οι φιλοξενούμενοι δεν... βλέπονται εκτός έδρας, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι είναι καλύτεροι. Θεωρούμε ότι η Σπέτσια μπορεί να κάνει βήμα παραμονής, με τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Στηρίζουμε Μπάμπεργκ

Από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ, και στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Βγαίνει ένα δυνατό σημείο από εδώ, και συγκεκριμένα από το Μπαϊρόιτ - Μπάμπεργκ.

Η Μπαϊρόιτ κάνει αγώνα.. δρόμου για να μπει στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της και παίζει με καλύτερες πιθανότητες πλέον για το στόχο της. Βέβαια, για να τα καταφέρει στο τέλος, λογικά θα πρέπει να κάνει και υπερβάσεις και να κερδίσει ματς που δεν είχε υπολογίσει. Την Τρίτη συνετρίβη από την Μπάγερν στο Μόναχο, με 83-62. Πάντως, στο γήπεδό της η Μπαϊρόιτ είναι πιο αποτελεσματική και έχει εκεί τρεις συνεχόμενες νίκες.

Η Μπάμπεργκ τώρα, έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Αρχικά, ηττήθηκε από τους Τάουερς με 76-64 για το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη, έχασε με 83-72 από τη Σάσαρι στο Basketball Champions League. Ήταν αδιάφορη και αποκλεισμένη η Μπάμπεργκ και αυτό το ματς δεν μπορεί να θεωρηθεί κριτήριο. Ξεκούρασε πολλούς παίκτες, στοχεύει και αυτή στα πλέι-οφ και έχει «κυκλώσει» το σημερινό ματς. Δεν παύει να είναι ποιοτική ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερο ρόστερ, ξεκούρασαν παίκτες μεσοβδόμαδα και οφείλουν να κερδίσουν σήμερα. Οι γηπεδούχοι το παλεύουν αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα τα καταφέρουν απόψε. Πάμε με την ποιότητα και το «διπλό» με χάντικαπ -3,5 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags