Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε τώρα! Αυτά τα παιχνίδια "λόκαραν" απόψε - Μέσα το ΑΕΚ-ΠΑΟ - 90+ ευρώ με ένα 10άρικο
| 2021-05-21 18:26:00

Έσκασε τώρα! Αυτά τα παιχνίδια "λόκαραν" απόψε - Μέσα το ΑΕΚ-ΠΑΟ - 90+ ευρώ με ένα 10άρικο

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτά τα παιχνίδια "λόκαραν" απόψε - Μέσα το ΑΕΚ-ΠΑΟ - 90+ ευρώ με ένα 10άρικο

Μπορεί να είναι μικρότερο σε σχέση με άλλες μέρες το κουπόνι της Παρασκευής (21/05). Ωστόσο έχει τη χάρη του! Το Betarades.gr έκανε την έρευνά του και εντόπισε τρία σούπερ προγνωστικά.

Μπορεί να είναι μικρότερο σε σχέση με άλλες μέρες το κουπόνι της Παρασκευής (21/05). Ωστόσο έχει τη χάρη του! Το Betarades.gr έκανε την έρευνά του και εντόπισε τρία σούπερ προγνωστικά. Οι επιλογές στο ποδόσφαιρο προκύπτουν από αγώνες στη Γαλλία και την Ελβετία και στο μπάσκετ από την Ελλάδα. Φυσικά, στο site μας μπορείτε να δείτε και Προγνωστικά Γερμανίας καθώς και όλων των χωρών. Περνάμε, λοιπόν, στις προβλέψεις μας.

Με την ποιότητα της Τουλούζ

Πρώτα στις επιλογές μας μεταφερόμαστε στη Γαλλία και το παιχνίδι των πλέι οφ ανόδου στη Ligue 1, με την Τουλούζ να υποδέχεται στις 21:45 τη Γκρενόμπλ.

Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχονται οι γηπεδούχοι, απέναντι στην Πο (2-2) και την Ντανκέρκ (3-3). Στο τελευταίο παιχνίδι, μάλιστα, η ομάδα της Τουλούζης βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά, κατάφερε, όμως να ισοφαρίσει. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχοντας απολογισμό 12 νίκες και δύο ισοπαλίες στους τελευταίους 14 αγώνες της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ακόμη, διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 71 γκολ σε 38 παιχνίδια.

Η αποφασιστικότητα της Γκρενόμπλ την οδήγησε στη νίκη με 2-0 επί της Παρί και της έδωσε την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ. Η αμυντική της γραμμή λειτούργησε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι ο Σεμέδο στο 87' να "καθαρίσει" το παιχνίδι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά το 1-0 επί της Ροντέ. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μόλις 35 γκολ σε 38 αναμετρήσεις.

Η Τουλούζ είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα σε σχέση με τη Γκρενόμπλ. Αλλά και πιο ξεκούραστη, καθώς η αντίπαλός της προσέθεσε στο κοντέρ 90 επιπλέον αγωνιστικά λεπτά, με την αναμέτρηση απέναντι στη Παρί. Επομένως θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.05.

"Καίγεται" η Βαντούζ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Ελβετία και την αναμέτρηση ανάμεσα στη Ζυρίχη και τη Βαντούζ, που διεξάγεται στις 21:30, για την 36η και τελευταία αγωνιστική.

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2), απέναντι στη Λωζάνη και τη Σεν Γκάλεν, η Βαντούζ γνώρισε τη συντριβή (4-0) στην έδρα της Βασιλείας. Σε ένα παιχνίδι, πάντως, που από το 5ο λεπτό αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Δεν τα πάει καλά ούτε στα εντός έδρας ματς της, καθώς μετράει τρεις ήττες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, καθώς έχει παθητικό 56 γκολ σε 35 αγώνες.

Η Βαντούζ προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε (1-3) στην ανωτερότητα της Σερβέτ. Αποτέλεσμα που της στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την απευθείας παραμονή της. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της, ενώ για την 33η αγωνιστική επικράτησε (0-2) στην έδρα της Λουγκάνο. Τα πάει, πάντως, σχετικά καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς μετράει δύο νίκες στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τη Βαντούζ, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ παραμονής. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Ζυρίχη. Επιλογή μας αποτελεί το διπλό σε απόδοση 2.25.

Ανεβασμένοι ρυθμοί για Ένωση και ΠΑΟ

Συμπληρώνουμε την τριάδα προγνωστικών με αγώνα μπάσκετ εντός συνόρων. Για τα ημιτελικά της Basket League, η ΑΕΚ ως τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 21:15 στον δεύτερο αγώνα της σειράς.

Η ΑΕΚ έρχεται από την ήττα στο πρώτο ματς με τον αντίπαλό της. Έχασε με 78-72 για τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν από τους "πράσινους". Πάντως, δεν έπεσε χωρίς μάχη, καθώς διατήρησε χαμηλά τη διαφορά στους πόντους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Προηγείται με 1-0 ο Παναθηναϊκός έναντι της Ένωσης, αλλά δεν πήρε εύκολα το αποτέλεσμα. Τον βοήθησαν πολύ οι Σαντ Ρος, Χεζόνια και Παπαπέτρου με την εμφάνισή του. Απουσιάζει σήμερα ο Νέντοβιτς.

Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε το σκορ στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως δεν αναμένουμε να γίνει το ίδιο και απόψε. Η λογική λέει πως οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να είναι πιο κινητικές. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το Over 165.5 πόντοι σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags