Facebook Pixel Sportdog.gr | Ώπα! Έσκασε τώρα: Αυτά δύο ματσάκια "κλείδωσαν" - Υψηλές αποδόσεις - Πρόλαβε να παίξεις
| 2021-08-06 15:19:00

Ώπα! Έσκασε τώρα: Αυτά δύο ματσάκια "κλείδωσαν" - Υψηλές αποδόσεις - Πρόλαβε να παίξεις

Sportdog Team
Ώπα! Έσκασε τώρα: Αυτά δύο ματσάκια "κλείδωσαν" - Υψηλές αποδόσεις - Πρόλαβε να παίξεις

Παρασκευή σήμερα, μετά από ένα γεμάτο τριήμερο με παιχνίδια για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Όσο προχωράει ο Αύγουστος, τόσο αυξάνονται και οι λίγκες που ξεκινούν και είναι διαθέσιμες για στοιχηματισμό.

Δύο αναμετρήσεις ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της ημέρας, μία από την Ολλανδία και μία από την Πολωνία.

Προβάδισμα η Έμεν

Στα προγνωστικά Ολλανδίας θα μας απασχολήσει ο αγώνας για την πρεμιέρα της Β' κατηγορίας, Τέλσταρ - Έμεν. Η Τέλσταρ πέρσι διεκδίκησε μέχρι ενός σημείου τη συμμετοχή στα πλέι οφ για την άνοδο, ωστόσο στο τέλος δεν τα κατάφερε. Θέλει να πετύχει το κάτι παραπάνω φέτος, αν και στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε δεν έδειξε έτοιμη, καθώς κέρδισε μόλις ένα, αυτό με την ερασιτεχνική Ραϊνσμπούρχε Μπόις.

Η Έμεν, από την πλευρά της, υποβιβάστηκε από τη "μεγάλη" κατηγορία πέρσι και ο στόχος της δεν είναι άλλος από την άμεση επιστροφή της σε αυτή. Διαθέτει καλό ρόστερ για τα δεδομένα της Β' Ολλανδίας, είναι μέσα στις δυνατότητές της η επάνοδος στην Ερεντιβίζιε. Δείχνει να μπαίνει... φουριόζα στη σεζόν, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στα δυνατά φιλικά προετοιμασίας που έδωσε.

Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι, η Έμεν θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια της ανόδου και θεωρούμε ότι μπορεί να το το κάνει απέναντι σε μία Τέλσταρ η οποία δεν έπεισε με την εικόνα της στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Θα πάμε με το διπλό, σημείο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Σκοράρουν στην Πολωνία

Συνεχίζουμε με Α' Πολωνίας και την αναμέτρηση Λεχ Πόζναν - Κρακόβια, η οποία διεξάγεται το πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Δεν έχει ήττα μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές η Λεχ Πόζναν. Την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Γκόρνικ Ζάμπρζε, ήταν ανωτερη και κέρδισε δίκαια με 3-1. Είχε προηγηθεί η "λευκή" ισοπαλία της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Ραντόμιακ Ράντομ.

Η Κρακόβια, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη την πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα. Φιλοξένησε την Σλασκ Βρότσλαβ και έχασε με 2-1, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ήταν απόλυτα δίκαιο, με την Κρακόβια να χάνει αρκετές ευκαιρίες. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε στην πρεμιέρα. 

Σε στοιχηματικό επίπεδο, αξίζει να ασχοληθούμε με τα γκολ.  Από τη νίκη με 3-1 επί της Γκόρνικ Ζάμπρζε προέρχεται η Λεχ Πόζναν, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην έχουν κερδίσει ακόμη, αλλά επιθετικά βρίσκουν λύσεις. Επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags