ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Αναμετρήσεις εντός έδρας δίνουν για την 8η αγωνιστική της Super League, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει το πιο δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά στους Πράσινους, θα βρουν απέναντί τους τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Λεωφόρου θέλοντας να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός βγάζει μια δυναμική φέτος στο "Απόστολος Νικολαΐδης" κάτι που επιβεβαιώνεται από το 3 στα 3 που έχει μέχρι στιγμής στην έδρα του και μάλιστα έχοντας πετύχει ένα... τσουβάλι γκολ, ήτοι 13!

Γι' αυτό το λόγο ο άσος του Παναθηναϊκού έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης και προσφέρεται στην απόδοση 1.61 από τη Novibet, ενώ πολύ καλό φαίνεται να είναι και το ποντάρισμα στον άσο σε συνδυασμό με όβερ 1,5, που προσφέρεται στο 2.00.

Όσο για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, οι δύο ομάδες θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Η μεν Ένωση για να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό, οι δε Κίτρινοι για να ανέβουν στην βαθμολογία, καθώς ήδη βρίσκονται αρκετά χαμηλά.

Η φετινή εικόνα της ΑΕΚ προϋποθέτει για πολλά γκολ, καθώς οι Κιτρινόμαυροι και βάζουν και δέχονται γκολ, την ώρα που και ο Άρης θα παίξει για τη νίκη, άρα το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην εξαιρετική απόδοση της Novibet στο 2.01, φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό απέρριψε τον Ολυμπιακό ο Αντετοκούνμπο - Δεν... ψήθηκε ο ΠΑΟ - "Χουνέρι" από Γιάννη!