Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Λυσσασμένος" για γκολ με ΠΑΟ ο Τσούμπερ - Απόδοση που κάνει "μπαμ" - Τι παίζεις στο ΟΑΚΑ
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-05 09:35:00

"Λυσσασμένος" για γκολ με ΠΑΟ ο Τσούμπερ - Απόδοση που κάνει "μπαμ" - Τι παίζεις στο ΟΑΚΑ

Sportdog Team
"Λυσσασμένος" για γκολ με ΠΑΟ ο Τσούμπερ - Απόδοση που κάνει "μπαμ" - Τι παίζεις στο ΟΑΚΑ

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οι δύο αντίπαλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ, έχοντας διαφορετικούς στόχους, καθώς η μεν ΑΕΚ ψάχνει τη νίκη για να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ο δε Παναθηναϊκός για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να μείνει στην πεντάδα, μετρώντας ήδη δύο σερί τρίποντα.

Φυσικά, μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο για καμία από τις δύο ομάδες, με την ΑΕΚ να έχει ελαφρώς το πάνω χέρι και λόγω μεγαλύτερου κινήτρου, αλλά και λόγω έδρας, αλλά τον Παναθηναϊκό να δείχνει κάπως απελευθερωμένος το τελευταίο διάστημα, παρότι εκτός έδρας δεν είνα καθόλου σταθερός.

Έτσι και με δεδομένα τα αρκετά γκολ που μπαίνουν στα παιχνίδια της Ένωσης, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα ένα γκολ/γκολ, που στη Novibet προσφέρεται σε απόδοση 2.08.

Ένω για τους πιο... τολμηρούς που προτιμούν πιο ειδικά πονταρίσματα, αξίζει η επιλογή του να σκοράρει στο ματς ο Στίβεν Τσούμπερ σε απόδοση 3.75, αφού ο Ελβετός άσος δείχνει... λυσσασμένος να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις μετά από τα μέτρια ματς του με ΠΑΣ και Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags