Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντέρμπι στη Μαδρίτη, αυλαία του πρώτου γύρου στη Super League
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-10 19:13:00

Ντέρμπι στη Μαδρίτη, αυλαία του πρώτου γύρου στη Super League

Sportdog Team
Ντέρμπι στη Μαδρίτη, αυλαία του πρώτου γύρου στη Super League

Ρεάλ-Ατλέτικο, Ολυμπιακός-Άρης και Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Το ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Την Κυριακή, στις 22:00, στο «Μπερναμπέου», διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ έχει ξεφύγει στη βαθμολογία της La Liga και με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Ατλέτικο, μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Champions League με το 1-3 κατά της Πόρτο, θα κυνηγήσει τη νίκη στην έδρα της Ρεάλ για να μειώσει τη διαφορά των 10 βαθμών.

Στη Super League πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη την Κυριακή (19:30) στο Καραϊσκάκη. Η ΑΕΚ, που τον κυνηγάει στη βαθμολογία, αντιμετωπίζει το Σάββατο (19:30) στην Τρίπολη τον Αστέρα. 

 

Η πρώτη και η τελευταία ομάδα που θα σκοράρει

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το ισπανικό ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης και τους αγώνες της Super League Ολυμπιακός-Άρης και Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και αυτά για το Τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το Τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, την πρώτη/τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον νικητή των κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τη διαφορά νίκης και το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Ειδικά στοιχήματα για την 13η αγωνιστική της Super League

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα για την 13η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της 13ης αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 4,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Άρης, ΑΕΚ-Άρης και Παναθηναϊκός-Άρης.

Για τους πιο δυνατούς αγώνες, από σήμερα έως τη Δευτέρα, το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ και τα Over/Under 8,5-9,5-10,5 κόρνερ.

 

Κρίνεται ο τίτλος στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι

Στη Φόρμουλα 1 η σεζόν ολοκληρώνεται με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Λιούις Χάμιλτον της McLaren Mercedes και ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Honda είναι ισόβαθμοι με 369.5 βαθμούς και ο παγκόσμιος τίτλος κρίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.

Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα που έχει ετοιμάσει το Πάμε Στοίχημα για το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, μεταξύ άλλων, για το νικητήριο μονοθέσιο, τον νικητή προκριματικών & τον νικητή αγώνα, τον κατασκευαστή με τους περισσότερους πόντους, τον πρώτο οδηγό που θα αποσυρθεί, τον πρώτο οδηγό που θα κάνει πιτ στοπ και τον αριθμό των οδηγών που θα πάρουν κατάταξη.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ' όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags