Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πέναλτι στη Λεωφόρο - Βάζει δύσκολα σε Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Το ποντάρισμα που αξίζει στο ντέρμπι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-16 10:33:00

Πέναλτι στη Λεωφόρο - Βάζει δύσκολα σε Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Το ποντάρισμα που αξίζει στο ντέρμπι!

Sportdog Team
Πέναλτι στη Λεωφόρο - Βάζει δύσκολα σε Ολυμπιακό ο ΠΑΟ - Το ποντάρισμα που αξίζει στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Λεωφόρου, στον αγώνα για την 18η αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σπουδαίο ντέρμπι διεξάγεται απόψε στις 19:30 στο "Απόστολος Νικολαΐδης", όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα, καθώς ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ οι Πράσινοι ηττήθηκαν με 3-1 από τον Βόλο, ύστερα από σερί τριών νικών.

Πρόκειται φυσικά για ένα παιχνίδι που κάθε μία ομάδα θέλει τους τρεις βαθμούς για τους δικούς της λόγους, κυρίως βαθμολογικούς, αλλά και φυσικά γοήτρου. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση ασφαλείας από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ το Τριφύλλι ψάχνει νίκες για να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα, όπου γίνεται "μάχη".

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός στηρίζεται φέτος στην πανίσχυρη έδρα του όπου μετράει επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε εννέα αγώνες, κάτι που θέλει να δείξει και απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος φυσικά έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα σε δύσκολες συνθήκες.

Η εικόνα των δύο ομάδων αυτό το χρονικό διάστημα προδιαθέτει ένα ποντάρισμα προς τα... αριστερά, με την διπλή ευκαιρία 1Χ να προσφέρεται στο 1.66 στη Novibet, ενώ δεν αποκλείεται και το σκέτο "Χ", καθώς μιλάμε για ντέρμπι, σε απόδοση 3.25.

Και όταν μιλάμε για τέτοια ματς, η ένταση και οι μονομαχίες θα είναι στο... κόκκινο, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε και πολλά μαρκαρίσματα εντός περιοχής, με την επιλογή να καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα να προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.75 στη Novibet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ούτε Αλαφούζος, ούτε Βοτανικός - Καμικάζι να διαλύσουν τον Ολυμπιακό - Εντολή Κλάτενμπεργκ για..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags