Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Απόδοση που παίζεται με... κλειστά μάτια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ - Το "σιγουράκι" στο Βόλος-ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-23 10:14:00

Απόδοση που παίζεται με... κλειστά μάτια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ - Το "σιγουράκι" στο Βόλος-ΠΑΟΚ!

του Δημήτρη Σκούφου
Απόδοση που παίζεται με... κλειστά μάτια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ - Το "σιγουράκι" στο Βόλος-ΠΑΟΚ!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δοκιμάζονται στις δύσκολες έδρες του Ατρόμητου και του Βόλου, αντίστοιχα, ψάχνοντας νίκες για να παραμείνουν στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις νίκες ψάχνει σήμερα το απόγευμα (17:15) στο Περιστέρι η Ένωση, που κοντράρεται με τον προτελευταίο Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ προέρχεται από ήττα σοκ από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και μετά το 0-0 στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, θέλει να φτάσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μην δει τον Ολυμπιακό να απομακρύνεται κι άλλο στην βαθμολογία.

Έτσι, έχει ουσία το ποντάρισμα στο "διπλό" της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου, που στη Novibet προσφέρεται στην εξαιρετική απόδοση του 1.81.

Όσο για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο, ο Δικέφαλος έχει το πάνω χέρι όντας σε πολύ καλή κατάσταση με συνεχόμενες νίκες, ωστόσο το καλύτερο σε αυτό το ματς είναι η ενασχόληση με τα γκολ.

ΠΑΟΚ και Βόλος σκοράρουν πολύ αμφότεροι, κάτι που σημαίνει ότι αξίζει να πονταριστεί το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1.89 στη Novibet, ή εναλλακτικά το over 2,5 σε απόδοση 1.90.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags