Facebook Pixel Betarades: Μοιράζει λεφτά σήμερα το Στοίχημα - Αυτό είναι το ψαγμένο που "κλειδώνει" - Αποδοσάρα!
| 2022-01-24 15:10:00

Μοιράζει λεφτά σήμερα το Στοίχημα - Αυτό είναι το ψαγμένο που "κλειδώνει" - Αποδοσάρα!

Sportdog Team
Μοιράζει λεφτά σήμερα το Στοίχημα - Αυτό είναι το ψαγμένο που "κλειδώνει" - Αποδοσάρα!

Φτωχό το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα με τις επιλογές να είναι περιορισμένες στο κουπόνι της Δευτέρας (24/01).

Δύο αναμετρήσεις διεξάγονται για τη φάση των "16" του Κόπα Άφρικα, δράση έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ το παιχνίδι που ξεχωρίσαμε και θα ασχοληθούμε στοιχηματικά είναι το Μπλάκμπερν - Μίντλεσμπρο για την 28η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Εσείς μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά προγνωστικά για όλες τις διοργανώσεις και προγνωστικά τένις.

Στην 3η θέση της Τσάμπιονσιπ η Μπλάκμπερν, αναζητά αντίδραση μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Χαλ με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και χρειάζεται σήμερα το αποτέλεσμα ψυχολογίας. Εμφανίζεται πανίσχυρη εντός έδρας, ενώ παραμένει αήττητη στα 11/12 πιο πρόσφατα ματς στο Ewood Park.

Από την πλευρά της η Μίντλεσμπρο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς έχει κερδίσει και τα πέντε τελευταία ματς, ενώ συνολικά τρέχει ένα αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Η αποστολή της Μπλάκμπερν δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο και είναι υποχρεωμένη να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο μετά την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής. 

Δείτε τη σημερινή επιλογή στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags