Facebook Pixel Champions League: Παιχνίδι με τα γκολ απόψε - Τι ποντάρουμε σε Ατλέτικο-Γιουν. και Λισαβόνα
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-23 17:47:00

Παιχνίδι με τα γκολ απόψε στο Champions League - Τι ποντάρουμε σε Ατλέτικο-Γιουν. και Λισαβόνα

του Δημήτρη Σκούφου
Παιχνίδι με τα γκολ απόψε στο Champions League - Τι ποντάρουμε σε Ατλέτικο-Γιουν. και Λισαβόνα

Μεγάλες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η αποψινή βραδιά για τους "16" της διοργάνωσης, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπενφίκα τον Άγιαξ.

Champions League: Δύσκολα "σταυρώματα" απόψε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς το ματς ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Γιουνάιτεντ είναι τελείως αμφίρροπο, ενώ αυτό ανάμεσα στη Μπενφίκα και τον Άγιαξ είναι εξίσου δυνατό, παρότι ο "Αίαντας" διέγραψε καλύτερη πορεία στην φάση των ομίλων.

Ας ξεκινήσουμε από το ντέρμπι της ημέρας στη Μαδρίτη, όπου οι δύο ομάδες δεν διάγουν και την καλύτερη περίοδό τους και φυσικά βλέπουν το Champions League ως μια ευκαιρία εξιλέωσης και ανάκτησης της χαμένης ψυχολογίας.

Στην Ατλέτικο υπάρχει θέμα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να αποτελέσει "ένεση" ψυχολογίας η νίκη επί της Λιντς με 4-2.

Ωστόσο, αμφότερες οι ομάδες δείχνουν επιρρεπείς στο να δέχονται γκολ, αλλά και στο να πετυχαίνουν, κάτι που ξενίζει φέτος για την Ατλέτικο, όμως αποτελεί μεγάλη αλήθεια. 

Έτσι, προτείνεται το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σήμερα στο "Wanda Metropolitana", που προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στη Novibet.

Όσο για το παιχνίδι στη Λισαβόνα, Μπενφίκα και Άγιαξ θα δώσουν μάχη για μια θέση στην οκτάδα, με τον "Αίαντα" να μοιάζει καλύτερος και πιο... νεανικός, εντούτοις στο "Ντα Λουζ" δεν παραδίνονται ποτέ εύκολα οι "Αετοί".

Αμφότερες οι ομάδες έχουν το εύκολο γκολ και μάλιστα ο Άγιαξ έχει στις τάξεις του τον πρώτο σκόρερ μέχρι στιγμής της διοργάνωσης, τον Σεμπαστιαν Αλέ με 10 γκολ, κάτι που μας ωθεί στο να πάμε με το όβερ 2.5, που στη Novibet προσφέρεται σε απόδοση 1.69.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags