Facebook Pixel Super League: Δυάδα-"φωτιά" από Super League - Το σημείο που πληρώνει στο "Βικελίδης" και ο ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-06 09:47:00

Δυάδα-"φωτιά" από Super League - Το σημείο που πληρώνει στο "Βικελίδης" και ο ΠΑΟΚ!

του Δημήτρη Σκούφου
Δυάδα-"φωτιά" από Super League - Το σημείο που πληρώνει στο "Βικελίδης" και ο ΠΑΟΚ!

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League και υπάρχουν σημεία που αξίζουν πονταρίσματος.

Super League: Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, δύο ομάδες που ουσιαστικά είναι αδιάφορες βαθμολογικά, καθώς οι μεν Κίτρινοι μπήκαν στα πλέι οφ μετά την επιστροφή του -6 από τον CAS, οι δε Ερυθρόλευκοι έχουν πάρει τεράστια διαφορά 15 πόντων από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και έχουν "αγκαλιάσει" τον τίτλο.

Από την πλευρά του o Άρης βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι, υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος μετρώντας δύο σερί νίκες, ενώ έχει και την ψυχολογία από την επιστροφή των βαθμών, ενώ από την πλευρά του ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πιο απελευθερωμένος μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, προερχόμενος από δύο άνετες νίκες επί του ΟΦΗ και του Αστέρα.

Οι δύο ομάδες βλέπουν πλέον τα πλέι οφ, ωστόσο καμία δεν θα θελήσει να χάσει -μάλιστα οι Πειραιώτες έχουν στόχο να παραμείνουν αήττητοι- κάτι που μας οδηγεί στο ποντάρισμα της ισοπαλίας, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.90 στη Novibet.

Τέλος, ένα ακόμα σημείο που αξίζει από την τελευταία αγωνιστική της Super League είναι από το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, την ώρα που ο Δικέφαλος μπορεί να έχει μια διαφορά ασφαλείας από την τρίτη ΑΕΚ, όμως είναι σκαλιά ανώτερος από την σημερινή του αντίπαλο.

Συνυπολογίστε και το γεγονός ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από τρία σερί "Χ" στο πρωτάθλημα και θα υπάρχει η διάθεση απαντήσεων, κάτι που σημαίνει ότι το διπλό του Δικεφάλου σε απόδοση 1.63 αξίζει πονταρίσματος στη Novibet.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags