Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: Αποδόσεις που προκαλούν στον αποψινό ημιτελικό Σίτι-Ρεάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-26 14:41:00

Αποδόσεις που προκαλούν στον αποψινό ημιτελικό Σίτι-Ρεάλ!

του Δημήτρη Σκούφου
Αποδόσεις που προκαλούν στον αποψινό ημιτελικό Σίτι-Ρεάλ!

Τι θα παίξουμε σήμερα στον σπουδαίο ημιτελικό του Champions League;

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: Τεράστιο παιχνίδι διεξάγεται απόψε (22:00) στο "Etihad" ανάμεσα σε Σίτι και Ρεάλ, που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Οι Πολίτες προέρχονται από την δύσκολη πρόκριση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 στην Αγγλία και 0-0 στην Ισπανία, ενώ η Ρεάλ από την πρόκριση θρίλερ απέναντι στην Τσέλσι, την οποία κέρδισε 3-1 στην Αγγλία και ηττήθηκε 3-2 στην παράταση στην Μαδρίτη.

Πλέον, όλα είναι ανοιχτά για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, με τους book να δίνουν ξεκάθαρο φαβορί την Μάντσεστερ Σίτι, ξεχνώντας μάλλον ποια έχει απέναντί της.

Και μόνο η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ικανή να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Σίτι, με τις αποδόσεις στο σημερινό παιχνίδι να προκαλούν, μιλώντας πάντα στοιχηματικά.

Το διπλό συναντάται σε αποδόσεις του στυλ 6.80 στην fonbet και φυσικά αξίζει ένα ποντάρισμα, ωστόσο για κάποιον που θέλει να ποντάρει πιο safe, έχει αξία η επιλογή της διπλής ευκαιρίας Χ2 στο 2.60, ενώ για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα γκολ, το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες δίνεται στην αρκετά καλή απόδοση του 1.75 στην fonbet.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags