Facebook Pixel Άστον Βίλα - Λίβερπουλ: Τζέραρντ Vs Λίβερπουλ: Το συνδυαστικό που σε στέλνει ταμείο από το αποψινό ματς στο "Βίλα Παρκ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-10 10:57:00

Τζέραρντ Vs Λίβερπουλ: Το συνδυαστικό που σε στέλνει ταμείο από το αποψινό ματς στο "Βίλα Παρκ"

του Δημήτρη Σκούφου
Τζέραρντ Vs Λίβερπουλ: Το συνδυαστικό που σε στέλνει ταμείο από το αποψινό ματς στο "Βίλα Παρκ"

Όλα για όλα από την Λίβερπουλ στο παιχνίδι του τίτλου της Premier League.

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ: Την ύστατη προσπάθεια για το πρωτάθλημα θα κάνει στους τελευταίους τρεις αγώνες της Premier League η Λίβερπουλ, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς στο "Βίλα Παρκ" με αντίπαλο την Άστον Βίλα του... δικού της, Στίβεν Τζέραρντ.

Μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ οι "Reds" είδαν την Μάντσεστερ Σίτι να απομακρύνεται στο +3 στην κορυφή και πλέον θέλουν το απόλυτο στους επόμενους αγώνες και τουλάχιστον μία ήττα της Σίτι για ισοβαθμία, όπου παίζει ρόλο η διαφορά των γκολ (αυτή τη στιγμή οι Πολίτες έχουν +4 από τη Λίβερπουλ).

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα μπει αποφασισμένη για το "διπλό" που θα την διατηρήσει σε απόσταση βολής από την Σίτι, απέναντι σε μία Άστον Βίλα, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με δύο σερί νίκες, ωστόσο είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Εκτός από τη νίκη η Λίβερπουλ αναμένεται να ψάξει και αρκετά γκολ, στο ενδεχόμενο να ισοβαθμίσει με την Σίτι κι έτσι μια καλή επιλογή από το σημερινό παιχνίδι είναι το διπλό των "Κόκκινων" συνδυαστικά με over 2,5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.03 στη Betsson.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags