Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Η μεγαλύτερη... βόμβα Μαρινάκη - "Πιάνιτς για Ολυμπιακό" - "Μάχη" με Μαρσέιγ και Ρόμα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-11 16:49:00

Η μεγαλύτερη... βόμβα Μαρινάκη - "Πιάνιτς για Ολυμπιακό" - "Μάχη" με Μαρσέιγ και Ρόμα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η μεγαλύτερη... βόμβα Μαρινάκη - "Πιάνιτς για Ολυμπιακό" - "Μάχη" με Μαρσέιγ και Ρόμα!

Πώς προέκυψε στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών ο άσος της Μπαρτσελόνα και ποια η πρόθεση του παίκτη. Είναι ένα... τρελό σενάριο ή ξέρουν κάτι παραπάνω;

Η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σχεδόν στην έναρξη της και όπως είναι λογικό κάθε μέρα που περνάει ακούγονται όλο και περισσότερα μεταγραφικά σενάρια. Άλλα που στέκουν με τη λογική και άλλα που δεν την αγγίζουν καν.

Όπως και να έχει, οι μπουκ έχουν βγάλει αποδόσεις για τον προορισμό αρκετών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών του εξωτερικού και μάλιστα έναν από αυτούς τον συνδέουν και με τον Ολυμπιακό. Αναφερόμαστε φυσικά στον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Βόσνιος μετακόμισε το 2020 από τη Γιουβέντους στο «Καμπ Νου» σε μία συμφωνία που κόστισε 65 εκατ. ευρώ και περιλάμβανε και την ανταλλαγή του Αρτούρ προς την αντίθετη πλευρά. Ο Πιάνιτς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024. Υπό τις οδηγίες του Κουμάν, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Έτσι, τη χρονιά που ολοκληρώθηκε παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μπεσίκτας. Με την τούρκικη ομάδα μέτρησε 4 ασίστ σε 26 συμμετοχές και τερμάτισε στην 6η θέση.

Ο δανεισμός του τελείωσε και ο Τσάβι θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ο ίδιος ο Πιάνιτς, πάντως, δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα». Στόχος του είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, όπως δήλωσε στη La Repubbblica.

Όπως και να έχει οι μπουκ δίνουν πρώτο φαβορί την ισπανική ομάδα για να βρίσκεται εκεί και τη νέα χρονιά, μιας και κοστολογείται στο 2.50, ενώ η Μαρσέιγ βρίσκεται από κοντά στο 3.00! Τέλος την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν Μπεσίκτας και Ρόμα που δίνουν από 5.00! Όσον αφορά τον Ολυμπιακό που φαντάζει αρκετά δύσκολο να τον φέρει λόγω συμβολαίου, δίνεται στο 13.00!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags