Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Oι μπουκ έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για τον Γιάννη - "Μάχη" με Ντόνσιτς και Εμπίιντ
Μπάσκετ
NBA
| 2022-07-25 23:48:00

Oι μπουκ έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για τον Γιάννη - "Μάχη" με Ντόνσιτς και Εμπίιντ

Oι μπουκ έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για τον Γιάννη - "Μάχη" με Ντόνσιτς και Εμπίιντ

Ποιος θα είναι ο MVP στο νέο πρωτάθλημα του NBA;
 

Η σεζόν στο ΝΒΑ μπορεί να αργεί ακόμη για να ξεκινήσει, από τη στιγμή κιόλας που μεσολαβούν στο μεσοδιάστημα οι Παναμερικανικοί και το Eurobasket 2022, ωστόσο οι μπουκ έχουν ήδη βγάλει ειδικά στοιχήματα για το τι χρονιά θα κάνει με τους Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

 Στο πιο βασικό στοίχημα της χρονιάς για το ΝΒΑ, το βραβείο του MVP δηλαδή, o Giannis είναι το τρίτο φαβορί πίσω από τους Λούκα Ντόνσιτς και Τζοέλ Εμπίιντ, μιας και πληρώνει στο 8.00 για όποιον θέλει να τον επιλέξει. Από εκεί και πέρα το αρχικό line στους πόντους του έχει τοποθετηθεί στους 29.5, ενώ αυτό των ριμπάουντ είναι στο 11.80! Τέλος, από τα βασικά στοιχήματα, το Line στις ασίστ είναι στο 5.80.



Μη ξεχνάμε πως ο Γιάννης έχει ήδη κατακτήσει στο παρελθόν και το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και το βραβείο του MVP, ενώ οι αγαπημένοι του Μπακς συγκαταλέγονται στα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, αν και το πρώτο φαβορί είναι οι περσινοί φιναλίστ, Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι ενισχύθηκαν και σημαντικά. Για την ακρίβεια πήραν τους Μπρόγκντον και Γκαλινάρι, δύο NBA starters, οι οποίοι θα έρχονται εκτός απροόπτου από τον πάγκο της ομάδας του Ουντόκα που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στα πρώτα του βήματα ως πρώτος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags