Facebook Pixel Eurobasket 2022: Ποιος θα είναι ο MVP του Eurobasket; - Ο Γιάννης, τα φαβορί και η "ψαγμένη" επιλογή με απόδοση 100!
| 2022-08-15 17:26:00

Ποιος θα είναι ο MVP του Eurobasket; - Ο Γιάννης, τα φαβορί και η "ψαγμένη" επιλογή με απόδοση 100!

Sportdog Team
Ποιος θα είναι ο MVP του Eurobasket; - Ο Γιάννης, τα φαβορί και η "ψαγμένη" επιλογή με απόδοση 100!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχήματα όταν πλησιάζει μια μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το Eurobasket 2022 δεν είναι άλλη από αυτό του MVP!

Eurobasket 2022: Όπως είναι λογικό όλα τα φώτα πέφτουν στους NBAer της διοργάνωσης με τα πιο γνωστά αστέρια που θα δώσουν το παρόν να είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νίκολα Γιόκιτς, Λούκα Ντόνσιτς, Εβάν Φουρνιέ, Ρούντι Γκομπέρ και Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Μάλιστα, οι αποδόσεις πάνε και με... αυτή τη σειρά! Ο μόνος που μπαίνει ανάμεσα τους είναι ο Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος κοστολογείται στο 10.00. Από εκεί και πέρα τα πρώτα φαβορί είναι οι Γιάννης, Ντόνσιτς και Γιόκιτς, που δίνουν και οι 3 από 5.00. Όσον αφορά την αμέσως επόμενη επιλογή από τη χώρα μας αυτός είναι ο Σλούκας στο 51, ενώ ο Καλάθης προσφέρεται στο 100!

Από εκεί και πέρα ο Παπαγιάννης λόγω του ότι δεν γνωρίζουμε με ασφάλεια εάν θα παίξει δίνεται σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 100.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην τελευταία διοργάνωση MVP είχε βγει ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την εθνική του, ωστόσο φέτος θα παίξει ξανά και το... repeat δίνεται στο 51.00! Ούτως ή άλλως οι Σλοβένοι πλέον είναι το 3ο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου ξανά, με Σερβία και Ελλάδα να παραμένουν πιο ψηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... βάζει από το σπίτι του ο Πάπας- Γι’ αυτό τον διάλεξε ο Μπαρτζώκας- Γύρισε στον Ολυμπιακό (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags