Facebook Pixel Champions League: Έχασε Μπιέλ, αλλά μπορεί τη... ζημιά η Κοπεγχάγη - Όλα τα λεφτά στο Σέλτικ-Ρεάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-06 13:28:00

Έχασε Μπιέλ, αλλά μπορεί τη... ζημιά η Κοπεγχάγη - Όλα τα λεφτά στο Σέλτικ-Ρεάλ!

Sportdog Team
Έχασε Μπιέλ, αλλά μπορεί τη... ζημιά η Κοπεγχάγη - Όλα τα λεφτά στο Σέλτικ-Ρεάλ!

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του Sportdog για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Champions League: Πρεμιέρα κάνει απόψε η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με πολύ ενδιαφέροντα ματς και πολλές στοιχηματικές επιλογές, για όλα τα γούστα.

Από το Sportdog ξεχωρίσαμε δύο παιχνίδια και σας παρουσιάζουμε τις εκτιμήσεις μας.

Αρχικά, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Σέλτικ με την Ρεάλ Μαδρίτης και το διπλό, που στην betshop, πληρώνει στο εξαιρετικό 1.70. Πρόκειται φυσικά για τη πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της κάνει πράγματα και θαύματα και θέλει και φέτος να επαναλάβει τα πεπραγμένα της περσινής σεζόν.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει τεράστια διαφορά κλάσης και ποιότητας και παρότι η Σέλτικ έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν σκληρό καρύδι στα εντός έδρας παιχνίδια της, θα πάμε με τη νίκη της Ρεάλ, που είναι η αλήθεια, πολύ δύσκολα θα ξαναβρούμε σε τέτοια τρομερή απόδοση, ειδικά σε ματς ομίλων.

Δεύτερο ματς με το οποίο θα καταπιαστούμε είναι αυτό της Ντόρτμουντ με την Κοπεγχάγη και το γκολ/γκολ, το οποίο στην betshop προσφέρεται σε απόδοση 1,82. Οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές και ειδικότερα οι Γερμανοί συνηθίζουν να δίνουν τρελό ρυθμό στα παιχνίδια τους και πολλές φορές... αδιαφορούν για την άμυνά τους.

Παρότι οι Δανοί έχασαν τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος πήγε στον Ολυμπιακό, διαθέτουν καλό σύνολο που μπορεί να σκοράρει, ειδικά σε μια άμυνα σαν της Ντόρτμουντ, που έχει περισσότετο το μυαλό της στην επίθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags