Facebook Pixel Euroleague: Πάει final four ο Ολυμπιακός - Απόδοση... μαμούθ για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ
| 2022-09-20 19:24:00

Πάει final four ο Ολυμπιακός - Απόδοση... μαμούθ για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Πάει final four ο Ολυμπιακός - Απόδοση... μαμούθ για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός

Η ολοκλήρωση του Eurobasket σημαίνει πως μετράμε πλέον αντίστροφα για την εκκίνηση των εθνικών πρωταθλημάτων και της Ευρωλίγκας!

Euroleague: Όσον αφορά τη σημαντικότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση στο μπάσκετ έχουν βγει ήδη οι αποδόσεις για το ποιος θα είναι ο νικητής της διοργάνωσης, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται φυσικά σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Πειραιά που έκανε το νταμπλ στην Ελλάδα πέρυσι και που έφτασε στο final four δίνεται ως το 4ο φαβορί -σταθερά- στο 9.00.  Αντιθέτως, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κάποιο μεγάλο μπαμ και δεν εκτόξευσε το μπάτζετ του είχε ως αποτέλεσμα το αρχικό 50 να εκτοξευτεί πλέον στο 150!

Πρόκειται για τις υψηλότερες τιμές που έχουν δοθεί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, με τους πράσινους να απέχουν από τα final four την τελευταία 10ετία.  Από εκεί και πέρα το πρώτο φαβορί είναι η Εφές των Μίσιτς, Λάρκιν, Κλάιμπερν στο 4.00, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης των Χεζόνια. Γιαμπουσελέ, Ντεκ και Ταβάρες δίνεται στο 4.05. Εάν έρθει ο Καμπάτσο θα γίνει δεδομένα και το πρώτο φαβορί, ενώ η Μπαρτσελόνα των Μίροτιτς, Βέσελι και Σατοράνσκι δίνεται στο 4.50. Οι υπόλοιπες ομάδες που συμπληρώνουν την πρώτη οκτάδα των φαβορί είναι οι Φενέρμπαχτσε (11.00), Αρμάνι Μιλάνο (12.00), Μονακό (17.00) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (27.00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό το 4αρι θέλει ο Ράντονιτς στον ΠΑΟ - Υποψήφιος ο Μπας - Ψάχνει ομάδα ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags