Facebook Pixel Ποντάρισμα στο Europa League με δυνατές αποδόσεις - Ξεχωρίζουν Άρσεναλ, Αϊντχόφεν και Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-06 09:00:00

Ποντάρισμα στο Europa League με δυνατές αποδόσεις - Ξεχωρίζουν Άρσεναλ, Αϊντχόφεν και Ολυμπιακός

Sportdog Team
Ποντάρισμα στο Europa League με δυνατές αποδόσεις - Ξεχωρίζουν Άρσεναλ, Αϊντχόφεν και Ολυμπιακός

Στοιχηματικές προτάσεις από το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις. Τι θα παίξουμε στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση των Πειραιωτών

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη, όπου ξεχωρίζουν οι αγώνες του Europa League και του Conference League. Στο πρόγραμμα της Πέμπης υπάρχει το ελληνικό ενδιαφέρον για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ, αλλά και το στοιχηματικό για αυτές των Ζυρίχη-Αϊντχόφεν και Άρσεναλ-Μπόντο Γκλιμτ.

Ζυρίχη - Αϊντχόφεν

Ένα από τα πιο καλά στηρίγματα από το σημερινό κουπόνι το βρίσκουμε στο παιχνίδι του Europa League ανάμεσα στην Ζυρίχη και την Αϊντχόφεν. Τις δύο ομάδες χωρίζουν πολλά σκαλιά σε ποιότητα, με τους Ολλανδούς να θέλουν να ρεφάρουν την ισοπαλία 1-1 με την Μπόντο Γκλιμτ της πρώτης αγωνιστικής, την ώρα που η ελβετική ομάδα είναι η πιο αδύναμη του ομίλου έχοντας ήδη δύο ήττες από Μπόντο και Άρσεναλ.

Στο Πάμε Στοίχημα το διπλό της Αϊντχόφεν, πληρώνει πολύ καλά. Το βρίσκουμε στο 1.57.

Άρσεναλ - Μπόντο Γκλιμτ 

Στο άλλο ματς του ομίλου, στο "Emirates" η Άρσεναλ υποδέχεται την σκληροτράχηλη Μπόντο Γκλιμτ, η οποία έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στον όμιλο μετρώντας 4 βαθμούς, με νίκη επί της Ζυρίχης και ισοπαλία με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Οι "Κανονιέρηδες" είναι ξεκάθαρα το φαβορί της αναμέτρησης, θέλοντας να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο γκρουπ και η απόδοση του άσου που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς.

Επίσης, αξίζει να ασχοληθούμε και με το ενδεχόμενο να μπουν αρκετά γκολ στο ματς (αφού πρόκειται για πολύ επιθετικές ομάδες αμφότερες), επιλογή η οποία προσφέρεται σε αξιόλογες αποδόσεις, ενώ το ποντάρισμα στο γκολ/γκολ δίνεται στην εξαιρετική τιμή του 1.88 από το Πάμε Στοίχημα.

Ολυμπιακός - Καραμπάγκ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάστηκε μεσοβδόμαδα για το αρκετά κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με τους Αζέρους, μιας και κρίνεται ουσιαστικά το μέλλον του για τη συνέχεια του στο Europa League, αλλά και σε σημαντικό βαθμό η τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League. Αυτήν τη στιγμή το σύνολο του Μίτσελ βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς, ενώ οι Αζέροι έχουν 3, μιας και κέρδισαν τη Ναντ. Εάν, λοιπόν, χάσει ο Ολυμπιακός και βρεθεί στο -6 από τη συγκεκριμένη ομάδα, τότε η διαφορά δεν θα καλυφθεί εύκολα στα 3 ματς που θα μένουν.

Όπως και να έχει ο Μίτσελ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει η ομάδα του στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο (στη δεύτερη θητεία του), έστω και εάν δεν θα έχει στη διάθεσή του παίκτες όπως ο Βατσλίκ, ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Μαρσέλο. Εξάλλου, ο Ισπανός ξέρει αρκετά καλά να φτιάχνει την ψυχολογία στους παίκτες του και δεν είναι τυχαίο πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλες νίκες στην Ευρώπη μαζί του.

Για αυτούς τους λόγους (κίνητρο, παρουσία του Μίτσελ) καταλήγουμε στην επιλογή του άσου που αυτή τη στιγμή κοστολογείται στο 1.88Η συγκεκριμένη απόδοση είναι από τις καλύτερες στην αγορά και προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα. Από εκεί και πέρα, πρέπει να τονίσουμε πως είναι αρκετά ισορροπημένο το σετ αποδόσεων στα under/over με το ενδεχόμενο να δούμε μέχρι δύο γκολ να δίνει απόδοση 1.87, ενώ το να δούμε περισσότερα από 2 γκολ πληρώνει 1.90

Μονακό - Τραμπζονσπόρ 

Ένα από τα πιο σπουδαία ματς του Europa League για απόψε είναι και το Μονακό - Τραμπζονσπόρ, το οποίο διεξάγεται στη Γαλλία το απόγευμα. Όπως είναι λογικό, το απόλυτο φαβορί για την αναμέτρηση είναι οι Μονεγάσκοι με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη από τη στιγμή που έχουν από μία, την ώρα που η Φερεντσβάρος είναι πρώτη στον όμιλο με 6 βαθμούς! Εάν κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα, θα κινδυνεύει η ομάδα που θα χάσει στο Μονακό - Τραμπζονσπόρ να μείνει στο -6 από την πρώτη θέση.

Ένα έξτρα... κίνητρο για τους ποδοσφαιρόφιλους δεν είναι άλλο φυσικά και από την παρουσία των Μπακασέτα και Σιώπη στην αναμέτρηση, μιας και αγωνίζονται στους πρωταθλητές Τουρκίας! Ήταν μάλιστα η ομάδα που αποκλείστηκε από την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στην επίθεση και... αδυναμία στην άμυνα μας οδηγεί στο να επιλέξουμε το αμφίσκορο, το οποίο προσφέρεται στο 1.72 από το Πάμε Στοίχημα και είναι ελαφρώς πιο ψηλά από το over 2.5 που δίνεται στο 1.65!

Αλκμάαρ - Απόλλων Λεμεσού

Κλείνουμε με ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι από το Europa Conference League, όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αλκμάαρ και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μέχρι στιγμής, οι Ολλανδοί είναι το απόλυτο φαβορί για να προκριθούν στην επόμενη φάση ως πρώτοι! Εξάλλου, ήδη βρίσκονται στο +3 από την Ντίνπρο και στο +5 από Απόλλωνα και Βαντούζ που έχουν μοιραστεί από έναν βαθμό.

Εάν ξεχωρίζουμε κάτι είναι η έφεση των Ολλανδών στο σκοράρισμα, όπου σκοράρουν κατά ριπάς, την ώρα που ο Απόλλων έχει θέματα στην άμυνα και για αυτόν τον λόγο κρατάμε το 1.62 που δίνει το over 2.5 στο Πάμε Στοίχημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags