Facebook Pixel Super League: Στα... ίσια Παναθηναϊκός-Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα - Δεν "πιστεύουν" ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 13:07:00

Στα... ίσια Παναθηναϊκός-Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα - Δεν "πιστεύουν" ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Στα... ίσια Παναθηναϊκός-Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα - Δεν "πιστεύουν" ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Super League και έχουν ενδιαφέρον οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή Ελλάδος.

Η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων λειτούργησε ευεργετικά για αρκετές ομάδες που ήθελαν να ανασυνταχθούν. Παράλληλα έδωσε χρόνο στα ρόστερ για να δεθούν μεταξύ τους οι παίκτες και μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία πριν την διακοπή για το Μουντιάλ!

Όπως είναι λογικό έχουν αλλάξει αρκετά οι αποδόσεις για τον πρωταθλή Ελλάδος σε σχέση με την αρχή της χρονιάς! Ο Ολυμπιακός από το 1.50 έχει εκτοξευτεί ήδη στο 2.30, την ώρα που ο Παναθηναϊκός από 4ο φαβορί και από το 20.00 έχει φτάσει να είναι δεύτερο φαβορί στο 2.50! Κάτι βέβαια που οφείλεται στην τρομερή του εκκίνηση και το 5/5 που έχει πετύχει!

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είναι σταθερά τρίτο φαβορί και δίνεται στο 6.50, ενώ ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 13.00, παρότι με νίκη επί του Παναθηναϊκού θα μπορέσει να πάει στο -1 από την κορυφή. Τέλος την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Άρης που δίνεται στο 30.00, παρότι προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags