Facebook Pixel Super League 2: Αμφίρροπο πρωτάθλημα στη Super League 2 - Ποιες ομάδες ξεχωρίζουν οι μπουκ - Δείτε αποδόσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 22:27:00

Αμφίρροπο πρωτάθλημα στη Super League 2 - Ποιες ομάδες ξεχωρίζουν οι μπουκ - Δείτε αποδόσεις!

Sportdog Team
Αμφίρροπο πρωτάθλημα στη Super League 2 - Ποιες ομάδες ξεχωρίζουν οι μπουκ - Δείτε αποδόσεις!

Τι ισχύει για το φετινό πρωτάθλημα, ποιες ομάδες εμφανίζονται ως φαβορί.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες... εγχώριες διοργανώσεις δεν είναι άλλη, από την Super League 2, η οποία τα τελευταία χρόνια δημιουργεί διάφορα... σήριαλ, σχετικά με το πότε θα κάνει την πρεμιέρα της. Κάτι που ισχύει και φέτος. 

Όπως και να έχει οι μπουκ έχουν ήδη ξεχωρίσει τέσσερις ομάδες από τον Όμιλο Α και άλλες τέσσερις από τον Όμιλο Β βγάζοντας και σχετικές αποδόσεις!

Όσον αφορά τον Όμιλο Α εκεί βρίσκουμε τις Λάρισα, Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρακλή, Παναθηναϊκό Β΄, ΠΑΟΚ Β΄, Βέροια, Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Θεσπρωτό και Μακεδονικό! Σχετικά με τα φαβορί, θα λέγαμε πως το ακλόνητο φαβορί είναι η Λάρισα για την πρώτη θέση στο 2.25, ενώ από κοντά ακολουθεί ο Πανσερραϊκός στο 3.00! Την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου στο 7.25 και στο 8.00 αντίστοιχα, ενώ πέμπτο φαβορί είναι ο Ηρακλής στο 10.00! Ενδιαφέρον έχει το ότι ΠΑΟΚ Β΄ και Παναθηναϊκός Β΄ προσφέρονται στο 25!

Σχετικά με τον δεύτερο όμιλο, εκεί βρίσκονται οι Καλαμάτα, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Κηφισιά, Ολυμπιακός Β΄, ΑΕΚ Β΄, Χανιά, Αιγάλεω, Προοδευτική, Επισκοπή, Ηρόδοτος, ΟΦ Ιεράπετρα και Διαγόρας Ρόδου! Σχετικά με τις αποδόσεις, το πρώτο φαβορί είναι η Καλαμάτα στο 2.20, ενώ από κοντά στο 3.75 είναι η ανανεωμένη Καλλιθέα! Την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή στο 7.50 και το 8.50 αντίστοιχα, ενώ Ολυμπιακός Β΄ και ΑΕΚ Β΄ προσφέρονται στο 20 και στο 25!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags