Facebook Pixel Με την έκπληξη που πληρώνει στην Βραζιλία
| 2022-11-23 14:05:00

Με την έκπληξη που πληρώνει στην Βραζιλία

Sportdog Team
Με την έκπληξη που πληρώνει στην Βραζιλία

Η Εθνική Βραζιλίας είναι το απόλυτο φαβορί για το φετινό Μουντιάλ και μένει να δούμε ποιοι παίκτες της θα διακριθούν.

Για μια ακόμη διοργάνωση η «Σελεσάο» εκκινεί ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του. Ο Τίτε βασίζει πολλά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του στον Νεϊμάρ αλλά και στους Γκαμπριέλ Ζεσούς και Κάρλος Βινίσιους, έχοντας ως χρυσές εφεδρείες του Ριτσάρλισον, Μαρτινέλι, Άντονι και Ραφίνια. 
 
Πρώτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του σκόρερ της Βραζιλίας στο φετινό Μουντιάλ δεν είναι άλλος από τον Νεϊμάρ με απόδοση 2.35. 
 
Ακολουθούν πίσω του οι Ριτσάρλισον με 5.50, Γκαμπριέλ Ζεσούς και Βινίσους με 7.50, ενώ Ραφίνια και Μαρτινέλι παίζονται στο 15.00 και το 20.00 αντίστοιχα.
 
Παραδοσιακά, η Βραζιλία είναι μια ομάδα που σκοράρει αρκετά τέρματα στα Μουντιάλ και πολλές φορές το σκοράρισμα της μοιράζεται. Εξαιρούμε ασφαλώς τις χρονιές που στην κορυφή της επίθεσης δέσποζαν οι Ρομάριο και Ρονάλντο. Με βάση αυτό το δεδομένο, αποκτούν τεράστια αξία οι σούπερ φορμαρισμένοι φέτος Γκαμπριέλ Ζεσούς και Κάρλος Βινίσιους.
 
Οι επιθετικοί των Άρσεναλ και Ρεάλ, αποτελούν σημείο αναφοράς στις ομάδες του και σκοράρουν με συνέπεια. Αναμφίβολα αξίζει το ρίσκο. 
 
Βραζιλία – Πρώτος Σκόρερ:
 
Γκ. Ζεσούς Απόδοση: 7.50
Κ. Βινίσιους Απόδοση: 7.50

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags