Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Παιχνίδι τριπλασιασμού στο Εκουαδόρ-Σενεγάλη - Πάμε με "τρελό" σημείο στο 3.15!
| 2022-11-29 15:42:00

Παιχνίδι τριπλασιασμού στο Εκουαδόρ-Σενεγάλη - Πάμε με "τρελό" σημείο στο 3.15!

Sportdog Team
Παιχνίδι τριπλασιασμού στο Εκουαδόρ-Σενεγάλη - Πάμε με "τρελό" σημείο στο 3.15!

Τελικός για τη Σενεγάλη απόψε κόντρα στον Ισημερινό.

Για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, το Εκουαδόρ υποδέχεται τη Σενεγάλη. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά στο antenna.gr (δωρεάν) και στο ΑΝΤ1 plus. 

Μετά την άνετη νίκη του με 2-0 κόντρα στους διοργανωτές στην πρεμιέρα της 20ής Νοεμβρίου, το Εκουαδόρ κοίταξε στα μάτια την Ολλανδία και κατάφερε να μην ηττηθεί (1-1), ενώ ήταν και η καλύτερη ομάδα του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. 

Ο Βαλένσια αντικαταστάθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Ολλανδία, αλλά θα το παλέψει για να παίξει ενάντια στην Σενεγάλη, με τον προπονητή του Αλφάρο να μην υπολογίζει ούτε στον μέσο Μέντες, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Όσον αφορά την Σενεγάλη επικράτησε άνετα ενάντια στο Κατάρ με 3-1 για τη δεύτερη αγωνιστική, μετά την ήττα της πρεμιέρας με 2-0 κόντρα στην Ολλανδία.

Ωστόσο, η νίκη στην αποψινή συνάντηση με το Εκουαδόρ αποτελεί μονόδρομο για τους πρωταθλητές της Αφρικής, αφού μόνο αν πάρουν το τρίποντο θα πανηγυρίσουν και την πρόκριση. Ο αμυντικός μέσος Κουγιατέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ολλανδία και δεν είναι στο 100% του, ενώ αριστερός μπακ Μπαλό-Τουρέ προπονήθηκε κανονικά και επέστρεψε στη διάθεση του προπονητή του.

Τι παίζουμε στο ματς

Σίγουρα η πορεία του Εκουαδόρ μέχρι στιγμής είναι αξιοσημείωτη, ωστόσο οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται η Σενεγάλη θεωρούμε πως προκαλούν, παρά την απουσία του Σαντιό Μανέ. Ούτως ή άλλως η... τύχη της χρωστάει μια πρόκριση, μετά από τον τρόπο που είχε αποκλειστεί το 2018, οπότε πάμε με το διπλό στο 3.15.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags