Facebook Pixel Ρονάλντο στην Ελλάδα: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο παιχνίδι!
| 2022-11-29 22:45:00

Στο... κόλπο για Ρονάλντο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Στο... κόλπο για Ρονάλντο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Η... τρελά για τον Κριστιάνο συνεχίζεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, μετά τον Ολυμπιακό "μπλέκουν" άλλες δύο μεγάλες ομάδες.

Με τους Πειραιώτες έχει συνδεθεί το όνομα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, όσο ακραίο κι αν φαίνεται τώρα αυτό το σενάριο. Γιατί ο Κριστιάνο, στα 38 του πια, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και είναι ποδοσφαιριστής που προφανώς μπορεί να βρει το απαραίτητο κίνητρο και στην Ελλάδα.

Άλλωστε, ο Ευάγγελος Μίχος σας ανέλυσε τους λόγους που το συγκεκριμένο σενάριο μόνο για… γέλια δεν είναι, αλλά και πώς θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μία τέτοια τεράστια μεταγραφή. Διαβάστε αναλυτικά το θέμα: Δεν είναι της πλάκας οι φήμες για Ρονάλντο στο Λιμάνι- Κλειδί ο Μέντες- Kοντά σε Λαβέτσι ο Μαρινάκης.

Όπως έχετε ήδη στο sportdog.gr οι μπουκ είχαν βγάλει αποδόσεις, μεταξύ άλλων για τον Ολυμπιακό και το να συνεχίσει εκεί ο Κριστιάνο, ωστόσο από σήμερα μπήκαν στο κόλπο της... υπογραφής του και η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό! 

Για την ακρίβεια, στοιχηματική τους έχει βάλει στο κόλπο και δίνει 100.00 το ενδεχόμενο να τον δούμε να συνεχίσει σε ομάδα της Αθήνας... Βέβαια ρεαλιστικά οι πιθανότητες και των δύο θα λέγαμε πως είναι μηδενικές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags