Facebook Pixel Betarades: Καλό μεροκάματο με το ματς της Βραζιλίας σήμερα - Να τι θα ποντάρουμε την Σελεσάο!
| 2022-12-05 11:40:00

Καλό μεροκάματο με το ματς της Βραζιλίας σήμερα - Να τι θα ποντάρουμε την Σελεσάο!

Sportdog Team
Καλό μεροκάματο με το ματς της Βραζιλίας σήμερα - Να τι θα ποντάρουμε την Σελεσάο!

Η πρόταση της ημέρας!

Η φάση των "16" του Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα (5/12) με συναρπαστικές αναμετρήσεις και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατά προγνωστικά στοιχήματος από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τη Νότια Κορέα αντιμετωπίζει στις 21:00 η Βραζιλία και παρακάτω θα αναλύσουμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Δεν μπόρεσε να κλείσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων η Σελεσάο, ηττήθηκε με 1-0 από το Καμερούν. Φυσικά, είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Σερβία (2-0) και Ελβετία (1-0), αγωνίστηκε χωρίς βαθμολογικό άγχος κόντρα στο Καμερούν αλλά και με πολλές αλλαγές. Όσο για το σημερινό παιχνίδι ο Νειμάρ θα είναι στην αποστολή και πιθανώς να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Από την πλευρά της η Νότια Κορέα πανηγύρισε ιστορική νίκη κόντρα στην Πορτογαλία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, τερματίζοντας στη 2η θέση του γκρουπ. Βρέθηκε μόλις στο 5' πίσω στο σκορ από τους Ίβηρες, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στη συνέχεια και με ανατροπή πανηγύρισε τη νίκη που την έστειλε στους "16" της διοργάνωσης. Στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ουρουγουάη, ακολούθησε η ήττα από την Γκάνα (2-3). Οι Ασιάτες γνωρίζουν ότι έχουν εξαιρετικά δύσκολη αποστολή σήμερα κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, η Σελεσάο μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά κενά της Νότιας Κορέας και θα κρατήσουμε το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε την ανάλυση του ματς Μουντιάλ Βραζιλία - Νότια Κορέα μαζί με όλων των υπόλοιπων σημερινών αγώνων στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags