Facebook Pixel Betarades: Βούιξαν τα στοιχηματικά στέκια - Ματς από την Τουρκία πληρώνει καλά - Χριστουγεννιάτικο δωράκι!
| 2022-12-24 11:16:00

Βούιξαν τα στοιχηματικά στέκια - Ματς από την Τουρκία πληρώνει καλά - Χριστουγεννιάτικο δωράκι!

Sportdog Team
Βούιξαν τα στοιχηματικά στέκια - Ματς από την Τουρκία πληρώνει καλά - Χριστουγεννιάτικο δωράκι!

Σε χαλαρούς ρυθμούς το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτό το Σάββατο (24/12), καθώς είναι Παραμονή Χριστουγέννων.

Και πάλι, ωστόσο, το Betarades.gr ανακάλυψε στοιχηματική επιλογή για εσάς, που μπορείτε να βρείτε μαζί με όλα τα υπόλοιπα ματς που παίζουν σήμερα στην bet365 με πλήθος αγορών. Το προγνωστικό της ημέρας είναι από την ανώτερη κατηγορία της Τουρκίας και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κασίμπασα και στη Σίβασπορ, ματς για το οποίο έχουμε συνδυαστική πρόταση.

Δεν τα κατάφερε στο κύπελλο Τουρκίας η Κασίμπασα, καθώς ηττήθηκε (1-2) από την Ουμρανιεσπόρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ψάχνει το τρίποντο και στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχοντας απολογισμό δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες με πιο πρόσφατη αυτή (1-1) κόντρα στην Ανκαραγκουτσού. Δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, καθώς είναι η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση στη λίγκα, με μόλις 11 γκολ. Δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της στα οχτώ τελευταία παιχνίδια. 

Έκανε περίπατο στον θεσμό που είχε κατακτήσει την προηγούμενη περίοδο η κυπελλούχος Σίβασπορ, επικρατώντας με 5-1 επί της Εσενλέρ Εροκσπόρ. Έδειξε καλή εικόνα στα τρία φιλικά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος με ισάριθμες νίκες. Αντίθετα, στα τρία πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, μετράει δύο ήττες και μια ισοπαλία (2-2 με την Ουμρανιεσπόρ). Έχει σκοράρει στα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη η Σίβασπορ, έχει, όμως, την εμπειρία να βγάλει αντίδραση, απέναντι στην Κασίμπασα που δεν έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο παιχνίδι κυπέλλου. Θα ποντάουμε στο συνδυαστικό Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.20.

Δείτε κάθε μέρα προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο το Betarades.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags