Ο ΠΑΟΚ μετά από τη νίκη επί του Άρη φιλοξενείται στην έδρα της Λαμίας για τη 17η αγωνιστική της Super League, θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με μόλις μία νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα η Λαμία, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 10 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον ουραγό Ιωνικό.

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την τελευταία νίκη των Φθιωτών (στις 19/10 κόντρα στον Αλμωπό για το Κύπελλο), ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν με 3-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, δεχόμενοι τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Η Λαμία δεν έχει νικήσει ούτε μία από τις 13 προηγούμενες συναντήσεις με τον ΠΑΟΚ (12 ήττες καιμία ισοπαλία), ενώ για την αποψινή αναμέτρηση ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Σλίβκα, Μανούσο, Καραμάνο και Ασκόφσκι.

Έχει λογική το 8.00 στον Κοτάρσκι

Όσον αφορά στις στοιχηματικές επιλογές, παρουσιάζει ενδιαφέρον η επιλογή του να πάρει κίτρινη κάρτα ο Ντομινίκ Κοτάρσκι για να φτάσει τις 4 και να εκτίσει στον αγώνα του κυπέλλου με την Παναχαϊκή, επιλογή που δίνεται στο 8.00 και θα έχει έξτρα αξία εάν ο ΠΑΟΚ νικάει προς το τέλος του αγώνα.