Μια αγωνιστική αρκεί για να φέρει τα... πάνω κάτω, αφού ο Ολυμπιακός που ήταν πρώτος, μετά και τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βιλερμπάν (82-75) βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μονακό να ισοβαθμούν στην κορυφή με ρεκόρ 12-6!

Χαμός γίνεται και στη μάχη για την οκτάδα, όπου η ηττημένη της αγωνιστικής ήταν ξεκάθαρα η Εφές. Η ομάδα του Αταμάν ηττήθηκε στη Βαλένθια με σκορ 81-71, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη της Μακάμπι επί της Παρτίζαν (90-81), θέτει την πρωταθλήτρια Ευρώπης εκτός οκτάδας με ρεκόρ 9-9!

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά τη 18η αγωνιστική:

Τι λένε οι μπουκ για τον νικητή της διοργάνωσης

Όπως είναι λογικό στο Πάμε Στοίχημα έχουν διαμορφώσει στο μυαλό τους τα φαβορί της διοργάνωσης και σίγουρα ένα από αυτά είναι ο Ολυμπιακός! Για την ακρίβεια το σύνολο του Μπαρτζώκα είναι το 4ο φαβορί μιας και προσφέρεται στο 5.25 για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, ενώ από πάνω του είναι οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Εφές στο 4.50. Την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν Φενέρ και Μονακό στο 10.00 και στο 12.00 αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα... απογοητευτική είναι η κατάσταση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσφέρεται στο 200.00, την ιστορικά υψηλότερη απόδοση στην οποία έχει προσφερθεί ποτέ, έχοντας και 6 σερί ήττες.