Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Υποτιμούν τον Παναθηναϊκό με Ρεάλ οι μπουκ - Απόδοση που φτάνει μέχρι και στο... 40.00!
Μπάσκετ
| 2023-02-01 14:33:00

Υποτιμούν τον Παναθηναϊκό με Ρεάλ οι μπουκ - Απόδοση που φτάνει μέχρι και στο... 40.00!

Sportdog Team
Υποτιμούν τον Παναθηναϊκό με Ρεάλ οι μπουκ - Απόδοση που φτάνει μέχρι και στο... 40.00!

Οι πράσινοι δίνονται ως μεγάλο αουτσάιντερ στην Ισπανία!

Στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ φιλοξενείται ο Παναθηναϊκός για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει αυτή την εβδομάδα για τη διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη με 102-70 επί του Ιωνικού για τη 14η αγωνιστική της Basket League, αλλά και από τη σπουδαία εμφάνιση και επικράτηση επί της Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ (89-65) και βρίσκονται στο 8-13.

Το «τριφύλλι» πέταξε το πρωί της Τρίτης για την Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και την Παρασκευή την Μπασκόνια στη Βιτόρια. Εκτός πλάνων του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι οι τραυματίες Ματέους Πονίτκα και Λευτέρης Μαντζούκας, καθώς και ο ανέτοιμος Λευτέρης Μποχωρίδης.

Tι λένε οι αποδόσεις για το Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά είναι το μεγαλύτερο αουτσάιντερ της διαβολοβδομάδας, τόσο για το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και για αυτό με την Μπασκόνια. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ενδεχόμενες νίκες των πράσινων και στα δύο ματς προσφέρεται στο 40.00, κάτι που τα λέει όλα!

Όπως και να έχει, κόντρα στην Ρεάλ το χάντικαπ είνα στους 13.5 πόντους, ενώ το διπλό προσφέρεται στο τεράστιο 7.50. Σε μια από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που έχουν προσφερθεί φέτος δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεπερνά κάθε λογική η μεταγραφή Αγραβάνη! Καλύτερα με Μαντζούκα-Χουγκάζ - Ποιος κάνει επιλογές;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags