Facebook Pixel Πρώτο φαβορί η ΑΕΚ, ανεβαίνει ο ΠΑΟΚ - Σε ελεύθερη πτώση ο ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-01 18:21:00

Όλα τούμπα στο πρωτάθλημα: Νο1 φαβορί η ΑΕΚ, ανεβαίνει ο ΠΑΟΚ - Σε... ελεύθερη πτώση ο ΠΑΟ

Sportdog Team
Όλα τούμπα στο πρωτάθλημα: Νο1 φαβορί η ΑΕΚ, ανεβαίνει ο ΠΑΟΚ - Σε... ελεύθερη πτώση ο ΠΑΟ

Όπως είναι λογικό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στο ελληνικό πρωτάθλημα για το στοίχημα.

Η 20η αγωνιστική έβαλε «φωτιά» σε ουρά και κορυφή, καθώς στο φινάλε ο Παναθηναϊκός έχασε στην Τρίπολη, ενώ ο Ιωνικός πήρε το ντέρμπι των ουραγών στη Λαμία. Στο πάνω... διάζωμα τέσσερις ομάδες «στοιβάζονται» στους πέντε βαθμούς, στο κάτω τρεις στους δύο.

Ο μέχρι και την περασμένη εβδομάδα πρωτοπόρος Παναθηναϊκός ηττήθηκε (1-0) στην Τρίπολη από τον Αστέρα στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη συγκεκριμένη «στροφή» του πρωταθλήματος και έτσι η ΑΕΚ παρέμεινε στην κορυφή, όπου και βρίσκονταν από χθες το βράδυ ύστερα από τη νίκη της επί του Αρη.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ μείωσε την απόστασή του από την 1η θέση στους πέντε βαθμούς χάρις στο 3-2 που επικράτησε του Λεβαδειακού, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ολυμπιακό που επιικράτησε (2-1) την Κυριακή του ΟΦΗ, αφού αμφότεροι την περασμένοι αγωνιστική βρίσκονταν στο «-6» από το «τριφύλλι» και τώρα είναι στο «-5» από τους «κιτρινόμαυρους».

Τι λένε οι μπουκ για το πρωτάθλημα

Aυτές οι αλλαγές στην βαθμολογία και το προσπέρασμα της ΑΕΚ στην κορυφή έχουν αλλάξει αισθητά και τις αποδόσεις στο στοίχημα. Κάπως έτσι πλέον το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ, μιας και η Ένωση προσφέρεται στο 2.00, ενώ ακολουθεί ο Ολυμπιακός στο 3.30. Ουσιαστικά για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός είναι το τρίτο φαβορί, μιας και δεν πείθει κανέναν, ενώ πλέον είναι στο 5.25! Από την άλλη ο ΠΑΟΚ μέσα σε έναν μήνα, από εκεί που έδινε 50.00, πλέον δίνει 6.75 και είναι δεδομένο πως έχει ανοδική πορεία και έχει ακόμη πιο υψηλές βλέψεις.

Φαβορί ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο

Όσον αφορά το κύπελλο τα πράγματα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρα! Εκεί το απόλυτο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, μιας και απέκλεισε το τριφύλλι και πλέον το μόνο του εμπόδιο πριν τον τελικό είναι η Λαμία! Για αυτό τον λόγο ο ΠΑΟΚ δίνεται στο 2.00 και η Λαμία στο 35. Από εκεί και πέρα ΑΕΚ και Ολυμπιακός δίνονται αντίστοιχα στο 3.25 και στο 3.75, μιας και έχουν τις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags