Facebook Pixel Super League: Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ της S. League - Αξίζει το ρίσκο στο 3,75 - Fun bet με απόδοση 100!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-01 21:35:00

Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ της S. League - Αξίζει το ρίσκο στο 3,75 - Fun bet με απόδοση 100!

Sportdog Team
Οι αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ της S. League - Αξίζει το ρίσκο στο 3,75 - Fun bet με απόδοση 100!

Η μάχη για το... χρυσό παπούτσι της Σούπερ Λιγκ καλά κρατεί! Σταθερά πρώτο δαβορί εδώ και καιρό ο Λιβάι, αθόρυβα έχει φτάσει ψηλά ο Μπακαμπού.

Πέρα από την μάχη για τον πρωταθλητή Ελλάδος, μια ακόμη μάχη που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτή του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Μια μάχη που θα κέρδιζε ο Αϊτόρ εάν δεν τραυματιζόταν και τώρα βάσει μομέντουμ μπορεί να καταλήξει είτε στον Λιβάι Γκαρσία, είτε στον Νίκο Καρέλη.

Την δεδομένη χρονική στιγμή οι πρώτοι σκόρερ στην κορυφή είναι οι Λιβάι και Καρέλης που έχουν από 10 γκολ, ενώ αθόρυβα ο Μπακαμπού έχει φτάσει ουσιαστικά στην 2η θέση με 9 γκολ. Απόρροια του πόσο καλό ήταν το ξεκίνημα του Αϊτόρ αρκεί να αναφέρουμε πως παραμένει τρίτος με 8 γκολ! Από εκεί και πέρα οι Πάλμα, Εραμούσπε, Πινέδα και Ολιβέιρα έχουν από 7 γκολ, ενώ ο Σπόραρ έχει κολλήσει στα 6 γκολ! Κάπως έτσι ο Λιβάι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση, μιας και προσφέρεται στο 1.95, όσο δίνει δηλαδή και η ΑΕΚ, ενώ ο Μπακαμπού πλέον είναι στο 3.75!

 

Ο Καρέλης λόγω προβλημάτων έχει χάσει έδαφος και δίνεται στο 5.50, ενώ από το... πουθενά και ο Ολιβέιρα είναι 4ο φαβόρι στο 7.00! Από εκεί και πέρα, η πράσινη απογοήτευση που λέγεται Σπόραρ έχει 20.00, μιας και έχει κολλήσει για μεγάλο διάστημα στα 6 γκολ, ενώ οι Χάμες και Μπιέλ δίνονται στο 150 και στο 200.00.

Όσον αφορά τους Σέρχιο Αραούχο και Ελ Αραμπί προσφέρονται στο 50.00 και στο 100 αντίστοιχα. Τέλος αρκετά ψηλά βρίσκεται και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος κοστολογείται στο 250.00!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λακωνικός ΠΑΟΚ, σεμινάριο στις μεταγραφές η ΑΕΚ - Με... κενά ο ΠΑΟ, γιατί "πανηγυρίζουν" στο Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags