Facebook Pixel Το ...φεϊσμπούκ, το Sport TV και ο Γκόντζος
Life
| 2012-11-29 13:30:00

Το ...φεϊσμπούκ, το Sport TV και ο Γκόντζος

Το ...φεϊσμπούκ, το Sport TV και ο Γκόντζος

Μέσω Facebook (φεϊσμπούκ, όπως το αποκαλεί ο ίδιος) ο Κώστας Γκόντζος αποκάλυψε πως σύντομα ξεκινά εκπομπές στο Sport TV μαζί με τον Νίκο Γέμελο.

Εκπομπή στο τηλεοπτικό σταθμό SPORT TV θα έχουν από Δευτέρα 11-1 το βράδυ οι Κώστας Γκόντζος και Νίκο Γέμελος, όπως ανέφερε ο πρώτος μέσω του λογαριασμού του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο εκδότης της "Derby" στον προσωπικό του λογαριασμό: "Αντε να σας πω κι ένα ευχάριστο. Για μας εδώ την παρέα εννοώ ευχάριστο, κάποιοι άλλοι είναι σίγουρο ότι θα λυσσάξουν, αλλά τι να κάνουμε. Λοιπόν από αυτή τη Δευτέρα λογικά θα αρχίσουμε και πάλι να επικοινωνούμε ζωντανά στον αέρα.

Θα ξεκινήσουμε την εκπομπή που κάναμε πέρυσι με τον Γέμελο στην NOVA, στο κανάλι ACTION TV που είναι γνωστό σαν SPORT TV μέχρι τώρα, αλλά θα μετονομαστεί σύντομα και θα μπει και στην πλατφόρμα της NOBA.

Εν πάσει περιπτώσει το καλό είναι ότι θα είμαστε κάθε Δευτέρα 11-1 το βράδυ με τηλέφωνα ελεύθερα για το κοινό και για όσους δεν έχουν DIGEA Ή ΕΊΝΑΙ στην επαρχία θα βγαίνει και στο διαδίκτυο ζωντανά η εκπομπή. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να τηλεφωνείτε από σήμερα και να ρωτάτε στο sport tv όπως είναι τώρα η ονομασία του καναλιού".

Θυμίζουμε ότι προ 20 ημερών ο τηλεοπτικός σταθμός Sport TV πέρασε σε άλλα χέρια. Το κανάλι μεταβιβάστηκε από τον όμιλο Κυριακίδη στον Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος ως τώρα νοίκιαζε τηλεοπτικό χρόνο από τις 14:00 και για 12 ώρες εκπέμποντας πρόγραμμα που παρήγαγε η δική του εταιρεία παραγωγής PLD (αθλητικές εκπομπές, πρωταθλήματα ποδοσφαίρου από Ολλανδία, Βέλγιο, Ουκρανία κ.λπ.), με τίτλο ACTION24.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags